Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt










2010-03-31 07:53:06

Slappa, slappa, slappa, fram tills det var tid att hämta min bil. Hem till Tim och mecka, allt fel som vanligt så det blev inte så jättemycket gjort. Plugga MC-teori, jag läste högt ur boken och frågade massor av frågor. Kan nog teorin bättre än många när jag är klar med det här! Sedan lagade jag och Tim fläskpannkaka och det blev MASSOR, det svämmade nästan över och jag blev lite nervös, men det fick bra ändå :) Blev både gott och utan översvämmning. Sedan packade vi ur alla Robins saker (Tims bror ska flytta hem). Dags för mer WoW för Tim så jag roade mig med att vika tvätt och städa i garderober, sortera skivor och rensa i hans växter. Sovdags och god natt.

Måndagen var det dags för jobb, har ju börjat jobba på Tommys grill! Tiden gick fort, massor att göra och awesomness till 1000, jag gillar när det HÄNDER saker på jobbet, och att röra på sig. Tummen upp! Allt gick bra och jag blev tillfrågad om jobb även på onsdag så det nappade jag på. Hem till mig och äta pasta snövit (stekt köttfärs, vi hade lamm, pasta och vitlökssås). Mys, gos och underbart!

Tisdagen var slapp, slapp och slapp. Dagen innan hade jag ätit massa mat men ändå gått ner otroligt mycket i vikt. Wunderbar! Gick ut och cyklade med hundarna och blev jätteglad för att så många gator var sopade! Cyklade vidare till gymmet och körde ett rätt hårt pass. Rodden blev det igen och shit va jobbig den är om man tar i ordentligt. Blev riktigt svettig, men oj va kul det är!

Nu ska jag ta ut hundarna och sedan cykla till jobbet! :)



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-31 07:40:55

Ja, tror vi låg kvar i sängen till runt 14.30?? Var ju helt sjukt. Sedan kom vi på att vi bokat biljetter till cosmonova som började 15, så vi åkte dit i hopp om att biljetterna var kvar, men de var de ju såklart inte... För att fördriva lite tid gick vi på det AStråkiga museet, har ju sett det där nu en miljard gånger liksom. Men, det var trevligt ändå. Vi tävlade om att hoppa längst, slå på flest lysande lampor osv. Jag var sämst på allt. Jämfota hoppade jag inte ens lika långt som en groda (hoppar kortast) och Tim hoppade längre än haren (som hoppade längst). Jag suger! Hahaha. Sedan åkte vi hem till Tim och var där hela kvällen. Kyckling och potatisgratäng till middag, såååå gott! Sedan var det WoW för hela slanten så jag somnade väldigt tidigt.


Vi hittade en jättecool tornadogrej som vi studerade i närmare 10 minuter.



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-31 07:35:42

Och på fredagen var både jag och <3 lediga :) Blev en soft dag fram tills på kvällen då vi åkte till stan och softade lite till där, vi såg nämligen på draktränaren. Vilken AWESOME film. Både jag och Tim var heeeeelt sålda efteråt. Jag vill ha en egen drake!
 
"Huvudpersonsdraken" som han kallar för toothless, är det bara jag som tycker den är ASLIK min perser Anna?! Hahaha.

Sedan åkte vi vidare hem till Lundkvist för en jättegod middag, oxfilé med smörstekt potatis och bearnaisås. Lovely! Iväg med min bil och sedan fastna, förbannad Tim och liiiite lättad Helen, inte bara jag som fastnar med bilhelvetet. Vidare ner till Kina Kejsaren där mina söta vänner sjöng karaoke, som jag tyvärr missade, men det var kul ändå. Vi båda var rätt trötta så vid 1 åkte vi hem och sov.




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-31 07:23:04

Och sedan dess har jag inte skrivit. Har varken känt för det eller haft så jättemycket tid. Vi var i alla fall på studentskiva på kvällen som var rätt så tråkig, lite folk och människor var SMÅ. Hm, blir nog inga fler studentskivor någonsin ;) Var iaf maskeradtema som var K. Alla skulle klä ut sig till nått på K. Jag var kronprinsessa och <3 var Karlsson på taket :)






Vi hittade ett par trasiga schtekarglasögon på golvet som vi var tvugna att prova, här ser ni mig :)



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-25 14:20:03

Vad jag har läääängtat efter att få cykla! Jag har ju en så otroligt fin rosa damcykel som är superskön att cykla på. Dessutom måste jag börja motionera hundarna för framtida springturer de ska få följa med på. Stort plus för cykelväder!




Kommenter her

4 Kommentarer

2010-03-25 12:07:39

Gick inte som jag väntat på gymmet, jag blir trött så fort och då ger jag upp. Försöker få igång joggningen igen iom. vårruset men jag orkar knappt springa. Kanske får jag tillbaka min kondis snart igen. Provade på rodden för första gången idag också, vilken härlig maskin! Den måste jag använda mer i framtiden :)

Fick en bild av Annika igår också, hon hade slagit upp en sida i tidningen och trott att hon såg mig på en bild! Vad tycker ni, är det likt?




Kommenter her

4 Kommentarer

2010-03-24 16:36:20

Så kan det gå ibland, när man ser någon som man nästan känner igen men inte kan sätta fingret på vem det är. "Men det är ju jag, Helen". "Ahhh, har du gjort nått speciellt med håret eller nått" "Mjaaa, jag är ju kanske lite blondare än förut" "Men nuuuuuuu ser jag det, har du gått ner i vikt? Herregud jag kände knappt igen dig!"
Man blir ju fan lika glad VARENDA gång! :D

Idag har jag varit runt och sökt massa jobb, börjar på måndag på Tommys, hoppas det kommer bli bra. Har även ätit lunch med min bror unaz och hans kompis Niclas. Blev en kebabsallad med avokado! Var gott som fan!

Här hemma löper båda katterna, är så SJUKT jobbigt, man vill ju nästan örfila dem! Jag vet vem jag kommer sova hos ikväll!!! ;)

Nu är det snart dags för jobb igen!




Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-23 13:41:17

Första dagen på hur länge som helst som jag var nere på gymmet. Känns faktiskt riktigt bra, är lat, men tog mig ner och gjorde mitt. Var en herre som kom fram och sa "tempo hurru, tempo". men jag svarade med "jag har faktiskt varit sjuk länge". Och det har jag ju faktiskt, så det är helt okej att bara ta det lite lugnt.  Sedan har jag suttit på arslet här i soffan och glott på Svenska Hollywoodfruar, faktiskt ett riktigt underhållande program det där! Är såååå avundsjuk på Maria Montazamis hår bara! Ge mig, tack?! Vikten är för närvarande 61 kg också, mycket därför jag känner att jag måste ta tag i det, säger bara "pannkaka" så är man tjock igen!

Igår kom <3 med en hel kasse full med mat, som jag fått av hans mamma Lena. Jag säger då det, underbara Lundkvistarna! <3

Snart ska jag städa upp här, göra mig lite snygg och sedan bege mig till Agria Djurförsäkring för lite jobb :)




Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-22 19:58:59

Jag anmäler mig direkt, eller åtminstonde min jävla BIL! Som alla vet så snöade det igår och när jag ska åka kl 7 på morgonen så körde jag ut och gleeeeeeeeeeed ner i diket. FAAAAAAAAAN tänkte jag och sän tänkte jag "vilken JÄVLA tur att <3 inte var hemma, för han hade ALDRIG tittat åt mig igen". Hahaha, sjukt det där, men jag har faktiskt fastnat 4 gånger nu varav 3 av gångerna har han varit med. Jag förstår att han är trött på det. Som tur var hjälpte hans underbara mamma Lena till att dra lös mig (efter massa skottande, puttande osv.).

Hem, duscha och göra lite ärenden och sedan dra och jobba! Äntligen tillbaka till eleverna som jag faktiskt har saknat massor, den lilla skolan är helt underbar :)

Fick mamma och pappa att bjuda på middag idag och nu sitter jag här och ruttnar. Vill ha hit mitt <3, men jag kan ju inte tröttna ut honom med att vara med mig, haha. Imorgon ska jag till gymmet, för första gången på säkert 1 månad! PEPP!



Kommenter her

4 Kommentarer

2010-03-22 19:32:43

Så såg min helg ut ungefär :) Och noll tid att skriva nått...

Fredagen började med att jag kom till jobbet, jobbade 30 min och fick sedan gå hem för gått. Jag börjar tröttna på arbetsgivare, de verkar tro att de kan göra vad fan de vill helt enkelt. Är dock lättad att jag fick "gå" jag borde sagt upp mig med tanke på hur dåligt behandlad och uttnytjad jag kände mig. Satt hemma och deppade tills <3 kom och hämtade mig och körde mig till Agria Djurförsäkringars 120 årsdag! Jag var riktigt dressad (och missade såklart att ta kort) Blev bjuden på en riktigt god 3 rättersmiddag med tillbehörande viner. Kvällen slutade ännu bättre med Nanne på scenen, jag stod längs fram och sjöng med :D Sedan åkte vi hem och jag fick somna i mitt <3 armar!

Lördagen startade med tur in till stan för att göra lite ärenden och sedan vidare på lunch hos min mormor som fyllde år, alltid lika trevligt där! Hem, ut med hundarna, kasta sig i bilen och hem till <3 och hans underbara familj på trerättersmiddag! Hummer som förätt som var heeeeelt awesome! Köttsfärsoch potatisgratäng till huvudrätt och glass med bär till efterätt. SJUKT mätt efteråt!


Vi spelade även detta spel (som jag redan glömt namnet på) och som jag inte spelat sedan jag var jätteliten! Det var <3 som gissade den här omgången :)

Sedan åkte vi hem till mig och fixade oss det var nämligen dags att gå ut på krogen! Rocks blev det där vi mötte upp våra fina vänner! Jag var nykter och körde. Är helt STÖRT va jobbiga vissa killar kan vara, att de inte kan ta ett helt vanligt nej?! Aja, turen hem gick bra trots lite avikelser i schemat :)


Var underbart att träffa mina vänner igen!!

Söndagen började med låååång sovmorgon, vi kom inte i säng för ens efter 5.... Sedan åkte vi och hämtade min lillebror Erik för att åka till stan och äta lite lunch och se på Alice i underlandet. Tyckte den var jättebra! Tyvärr inte i 3D, men det funkade bra ändå :)

Hem till syrran för att fira världens bästa 3 åring! Min älskade Balder-Balder Gunhild Godmode "Mini" fyllde år! Det firade vi med marsipantårta :)




Tyvärr blev bilderna asdåliga iom. att jag fotar med mobilkamera!

Sedan åkte vi till <3 och åt en fantastisk god söndagsstek innan vi gick in till honom där jag kollade på Min Stora Kärlek och läste sedan lite i Mötley Crüe boken som jag sedan somnade ifrån innan <3 ens spelat klart...

Helt underbar helg i alla fall!



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-19 13:20:25

Nej, men jag saknar min vän som gör det!



SKIT!



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-03-19 12:56:19

Jag känner knappt igen mig längre, BLÄ vad jag är trött på det här nu.

Känner för att gråta, igen och igen och igen men känns faktiskt som det inte finns tårar kvar.




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-19 07:31:12

Haha, faaan jag hade slut på mjölk, och eftersom jag är tillsammans med den personen jag är tillsammans med har jag hela kylskåpet fullt med blåbärssoppa. Det här är knasig och smakar inte så bra, men är bara att tugga och svälja, det här är BLÅBÄRSSOPPA MED KELLOGS!



Ikväll blir det 120 års fest på Nordiska Museet! Awesome, med mörk kostym!



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-18 07:12:25

Jag ska åtminstonde försöka förklara hur jag hanterar dem genom en punktlista!

1. Träna, träna, träna, träna - helt klart bästa sättet!
2. Ät choklad/snacks, men glöm inte att träna för annars blir det trivselkilon som inte känns så bra
3. Umgås med vänner
4. Jobba massor
5. Titta på filmer du vill se, alt. bra tv. program.
6. Hälsa på familjen lite extra
7. Gå ut och dansa/festa och be en kompis ta mobilen
8. Lägg dig i ett bad och läs en bok och/eller lyssna på musik eller liknande
9. Ta tag i saker som du annars tänker "jag orkar inte"
10. STÄDA, funkar skitbra tills hela lägenheten är ren och du får ta tag i något annat

CHECK!



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-17 19:20:22

"Hej Pärlan"

KÄRLEK!

Passar jag att kallas pärlan?! Haha, gjord i paint.




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-17 12:20:06

På LÖRDAGAR!

WOHO!

För vet ni vem som kommer vara med i körslaget?!

RALF GYLLENHAMMAR!



LÄNK



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-17 11:24:05


"98kr för att äta lite, vill hem och äta din mat istället."

Vägen till mannens hjärta går genom magen sägs det ju, kanske har man lyckats ändå?! :)

HAPPY FACE!



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-17 11:06:37

Du finns många bra och dåliga val i livet som jag har gjort, och för det mesta tycker jag att jag ofta gör dåliga val i livet?! Förstår faktiskt inte riktigt varför det inte kan gå liiite bättre ibland?

Liten skriva av sig lista, bara för er.
Börjar med de dåliga för att det är bättre att avsluta med det bra.

=/ Att jag inte kämpade hårdare på Severa. Det kan vara en av de största misstag jag gjort i hela mitt liv. Det var en guldchans som jag sumpade rätt jävla hårt. Lite andra faktorer var självklart med men i min perfekta värld var allt inte så perfekt och det krossade mig riktigt hårt. Jag saknar alla mina kollegor jag hade där så sjukt mycket... Jag älskade det jobbet och när någon frågar mig nu vad jag vill bli vill jag helst säga "jag vill tillbaka till Severa".

=/ Att jag sårade dig i så många år. Du är och kommer alltid vara värd det bästa.

=/ Att jag är så slapp på att höra av mig till mina älskade bergavänner. Och alla andra vänner för den delen som betyder mycket.

=/ Att jag flyttade till en så skitdyr lägenhet.

=/ Att jag alltid vill vara perfekt med det jag gör, vad det än gäller.

=/ Att jag inte gör något med mina betyg!!!

=/ Att jag började på mitt förra jobb, har aldrig varit på ett så dåligt ställe.

=/ Att jag inte köpte Vico och allt som har med honom att göra. Jag drömmer fortfarande om den hästen... :(

=/ Att jag slutat hålla på med hästar. =(

=/ Att jag aldrig vågar prova något nytt och satsa.

=/ Att jag inte kunde bete mig den kvällen när en vän behövde mig, sjukt dumt.



Bra saker:

ヅ Att jag skaffade Mini, Ariana och Anna. Djur betyder så jäkla mycket för mig. Mini är ljuset i mitt mörker.

ヅ Att jag började på Berga Naturbruksgymnasium, 3 underbara år med mina underbara vänner. Fantastiskt.

ヅ Att jag tog tag i min viktnedgång på riktigt. Vilken egoboost!

ヅ Att jag flyttade hemmifrån, all kontakt med familjen har blivit så mycket bättre <3

ヅ Att jag tog kontakt med Fia igen, det har gett mig så mycket.

ヅ Att jag kämpade med känslorna för <3, idag betyder han så otroligt mycket för mig att all väntan är så värd det.

ヅ Att jag skippade snacket "singel is the shiet" för det är det inte. Att ha någon vid sin sida är så mycket mer värt. Att dessutom träffa någon som har en så fantastisk familj är inte det lättaste! De gör mig lycklig!



Hm.... Får se om jag hittar på något mer.

Over and out!



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-03-16 12:15:58

Efter regn kommer solsken och sen kommer regn och sen solsken och sen regn och sen solsken. Alltså trött blir man, vad hände med regnbågen? Är det något mitt i mellan, för där stannar jag gärna. Vissa saker tar hårdare på än vad man tänkt sig och ytan är tyvärr för ostabil ibland, som ett kex, trycker man lite för hårt går den sönder. Fuck this, jag gräver ner mig. Hej dåååå



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-16 09:10:55

Satt precis här och badade mina små fötter i skurhinken, haha. Fotbad alltså. Sedan filade jag dem och smörjde in dem med sån där riktigt fet fotkräm med lukt av jenka! Min mamma har varit fotvårdare i massor av år (8?!) och jag har varit på fotvård en gång... Haha. Har hört att det är lätt att det blir så, och det förstår man ju!
SKÖNT var det iaf, vardagslyx is the shiet! Det borde alla ge sig på :)



Har precis tryckt i mig en stor tallrik med ägg och bacon, så bra start på dagen! Mätt som en plätt :) Sen ska jag ta tag i städningen här hemma. Ikväll blir det Agria också, måste peppa till lite bara!


<3 Blev glad för sina glasunderlägg! :)



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-15 13:17:41

Jag ääääälskar att fixa överaskningar, heldre ge än få (eftersom jag själv blir OTROLIGT generad av att få nått). Idag har jag bakat en banan och chokladkaka som jag tänkte ta med mig till familjen Lundkvist ikväll (om Tim tänker bjuda över mig vill säga). Sedan ska jag åka till stan och köpa glasunderlägg med Ramones som Tim så gärna ville ha, vad vore livet utan sponanitet? :)

 






Kommenter her

3 Kommentarer

2010-03-15 09:04:38

I mitt senaste inlägg sa jag ju att jag var skittrött efter stadsvandringen, men efter en dusch var jag som ny igen så jag begav mig till Sara, Rasmus och Niclas i södertälje för att titta på melodifestivalen. Jag själv tittar ju aldrig på sånt, men umgås med mina vänner säger jag aldrig nej till! Var skitmysigt att träffa dem och det känns som man aldrig varit ifrån varandra faktiskt.


Måste bara lägga upp en bild på dem, de är så söta!

Sedan åkte jag vidare till Sjätte Tunnan och träffade upp min gamle vän Tony som jag inte träffat på mer än 1 år. Han har så mycket energi den killen och det är synd att vi inte ses oftare, är ju svårt att hinna med avstånd och han har ju sin flickvän och jag har ju min pojkvän. Här är en bild från när vi träffades i början:

Tjockis jag var, hahaha!

Sedan åkte jag åter igen vidare till Kina Kejsaren i Berga och mötte upp min fina vän Muhr! Lovely, den killen är underbar! Han är en så fin vän. Dock tröttnade vi rätt fort att hänga med alla 40 taggare så jag kollade med Kocken och Tim om vi kunde kolla när de lanade (battlefield 2). Fick prova att spela lite men dog rätt fort och råkade skjuta på mina lagmedlemmar så de sa "eh, nu tror jag vi får låta någon annan spela". Det roliga var väl att jag klarade mig minst lika bra som Tim, hahaha.



Jag vet att det kanske börjar bli tjatigt, men faaaaaan va jag är kär! När jag kom in där i lördags och såg honom i ögonen så smälte hela jag. Finns ingen annan än honom. Kraschade i säng runt 4, hm, lite väl sent. Vaknade i tid på söndagen och låg läääänge i sängen och bara gosade och var!

Upp och köpa choklad och hyra film. Lagade Amerikanska pannkakor som blev helt okej, vissa blev lite ofärdiga tyvärr. Vi åt dem med smält choklad och vaniljglass! Lovely. Sedan var vi bara med varandra till runt 20 då vi åkte hem till Tim och satt där och kollade på tv innan vi gick in till honom och somnade i varandras armar. Känns inte som att vi varit tillsammans i snart två månader bara, för vi har kommit så nära varandra. ♥

Over and out with a happy face!




Kommenter her

3 Kommentarer

2010-03-13 18:45:38

Är att man aldrig är ensam. I just love it! Idag vaknade jag ute i Flaxenvik och bara njöt. Åkte till favvan och köpte lite saker och åkte sedan hem och fastnade med bilen i snön på parkeringen. Snart tror jag Tim gör slut med mig för han är med VARJE gång jag fastnar. Som tur var kom det en jättesnäll kille med traktor som drog loss mig och det är jag sååå jävla tacksam för. Sedan åkte vi in till stan och spatserade runt där hand i hand tills vi hittade ett steakhouse som vi bestämde oss för att äta på. Jag bjöd honom på lunch och det var bara sååå gott. Tror det är första gången vi äter ute tillsammans.

Var bara tvungen att ta kort på Tims ASSTORA tallrik med mat, ribs och under är det bakad potatis, sallad, grillad majs och massa såser och bröd. Fy fan för fläsk vad mycket MAT!

Sedan fortsatte vi att gå runt till vi kom till en skivaffär där Tim köpte massor av Ramones skivor. Sedan gick vi till bilen och åkte hem. Så jävla mysigt. Nu är jag tyvärr helt jävla död. Har satt upp sakerna jag köpte idag i lägenheten. Blev skitbra :)






Den här köpte jag däremot i Florida, men den har jag inte orkat sätta upp bara.



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-03-12 07:07:03

Blä, har blivit förklyd som sjutton igen. Var hemma ifrån jobbet igår och det behövdes. Är inte direkt frisk men känner att febertapparna börjat lägga sig. Näsan rinner och jag nyser var och varannan minut. 

Har dessutom fått nytt jobb som jag ska provjobba för idag. Är som personlig assistent och platsen där jag jobbar ligger 100 meter ifrån mig. Snacka om kort väg till jobbet! Kommer bli massa tid i stallet eftersom personen i fråga jobbar i stall. Känns faktiskt riktigt kul! Är lite mer av 8 - 17 jobb, sååå skönt! Känns dock supertråkigt att lämna skolan jag jobbat på eftersom barnen redan kommit en nära, men det är såhär livet är. Heltidsjobb måste prioriteras. Annars har det inte hänt så mycket, har varit med mitt <3, han är fortfarande lika fantastisk! Underbar!

 
"Vem har gjort den där?" "Det är fröken som har gjort den". Sjukt gulliga, kalla mig för fröken!! <3



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-10 07:23:22

Det hade vi i skolan igår, så duktiga mina små barn :) Alla fick baka egna scones och det var bara några det gick galet för, men de flesta fick jättefina scones! Snacka om sjukt gott mellanmål!



Sedan måste jag prata om gårdagen, jag åkte från Agria runt 20.30, trött som sjutton i huvudet, är förkylningen som gör sitt :( Ringde till mitt hjärta och fick världens överaskning, han var redan hemms hos mig! :D
När jag kom hem var lägenheten för första gången tänd, den var liksom igång och i badkaret ligger han och läser. Alltså, det var ju nästan så man blev gråtfärdig! Haha. Så jävla mäst bäst att komma hem till det där. Sedan låg vi och gosade i soffan till Top Gear (tänk vad man gör för andra ibland, haha).

Jag pratade tydligen i sömnen imorse:

T: "Vad snackade du för skit imorse" H: "Vaaa, vadå skit?!" T: "Jaa, du låg och mumlade jävla kille". Hm, hur är det möjligt människor?! Det är ju knappast vad jag känner...

Haha, ja ibland undrar man ju vad det är för fel på en själv...




Kommenter her

1 Kommentarer

2010-03-09 11:05:28

"Jag kladdar bara"....




Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-09 10:58:37

"Jo ät massa choklad". Fick det svaret av Tim nyss. Hm, kan det vara så att han faktiskt känner mig eller nått?




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-09 10:17:43

Jajamensan, nu är det dags tycker jag. Jag vill förändra mitt liv. Dels, är det dags att ta tag i träningen igen, nu är det verkligen PINSAMT länge sedan jag var där. Idag har jag dock ont i halsen, likaså Tim. Vi har nog åkt på samma skit... Så sjukt irriterande. Ja, men iaf, träningen, nu måste det hända nått, för det säger väl bara PANG så är ju juni här - vårruset! Tanken är ju att jag verkligen ska orka jogga hela vårruset så det är verkligen på tiden att göra något åt det.

Tim var här igår. Så mysigt. Han kom från simhallen, jag lagade middag, vi åt ihop och låg och myste och pratade. Det känns som att vi kommer varandra närmare och närmare för varje dag som går och han är fantastisk. Jag börjar känna mer och mer att han är just den detaljen i livet som jag har saknat - och saknar. Jag vill verkligen ha honom här, jämt! Inte så att jag vill vara med honom jämt, men jag vill helt ärligt bo med honom. Jag vill att han flyttar in, det skulle vara en bra förändring i mitt liv. Tyvärr är man ju två om det här och jag får lugnt vänta tills han är redo att flytta :) Men det gör jag gärna!



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-03-07 16:02:27

Haha, tack för den. Killarna på jobbet tyckte jag såg aningen sleten ut igår, och det var jag, var helt sjukt jävla trött! Jag menar jag sov mellan 04.30 - 8.30 natten fre-lör, det är 4 timmar så det borde vara helt okej, om man inte sprungit runt som en jävla höna i 7 timmar innan. Haha. Sen var det aktiviteter hela tiden fram tills nästa jobbpass så jag tycker det är okej att vara lite sliten. Idag är jag Sliten Deluxe. Som igår fast "HÄR FÅR DU EXTRA", ja jag tror ni fattar.

Gick och la mig 06.00 igår, vaknade 09.00, 3 timmars sömn. Jag kommer dö av sömnbrist.


I miss you boo!



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-03-06 16:46:12

Så det firar vi med syskonmiddag (halvparty, får ju inte dricka!) och jobb.
Haha. Livet är bra härligt ibland!


Och såhär ser jag ut, hela kvällen idag! Nytagen bild :)




Kommenter her

1 Kommentarer

2010-03-06 14:50:21

Jag var på jobb igår, K Karaoke som sagt och på det arbetet måste jag säga att kollegorna är heeeeelt underbara på! Alla ställer upp för varandra, är trevliga, glada och possitiva. Är sällan man känner av en sån samhörighet på ett sånt företag, där det liksom inte direkt finns något upplägg.

Igår sa de något som värmde mitt hjärta (trots att de är på en hela tiden och possitivitet!).
Jag: Hurrni tjejer, hur är de andra nya som börjat?!
C: De är väl okej. Jag menar jämför man med dig är de ingenting.
Låt oss säga att vi har en julgran, då är du stjärnan i toppen och de är klapparna under granen.
M: Verkligen sant.
Kan ni tänka er känslan i kroppen efter det?!

Så gulligt sagt!

Sedan träffade jag på en gammal skolkamrat från Berga där. Fia P. Gick fram och sa: MEN HEJ FIA!
F: Hej?! Vem är du?
Jag: Helen, Helen från Berga!
F: JAHA! Men gud, jag kände inte igen dig! HEJ! Du har ju blivit så liten! Herregud!

Haha, ännu en sak att bli SÅ glad för! Är rätt många nu som inte kännt igen mig. Lycka!

Nu ska jag städa, sen hem till syrran och äta och sen blir det jobb igen... *snark*




Kommenter her

1 Kommentarer

2010-03-05 16:53:11

Jag är liksom för spattig i kroppen, det måste vara kärleken (och kanske lite våren som möjligtvis är på gång!), för jag är helt kär i kärleken. Jag är så lycklig och mår så BRA med livet just nu. Kärleken får en att må bra på så olika plan, jag vill göra allt. Jag vill ha perfekt städat i lägenheten, jag vill vara perfekt med vikten, smal, vältränad och bara liksom se otrolig hälsosam ut. Jag vill vara stark och jag vill vara fin för mitt <3. Jag vill ha ett bra jobb, och jobba massor. Jag vill finnas där till 100% för mina kompisar och min familj. Jag vill ge mina djur allt jag kan. Jag vill kunna massa saker och jag vill vara med överallt! Jag vill så JÄVLA mycket.

Det är en bra känsla att vara kär, för då måste man ta ut sin energi på massa andra saker! Love it!

Nu ska jag städa - sen jobba!




Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-05 07:14:03

Men kan inte kroppen vara liiiite snäll just nu?!
Jag menar, jag åt en måltid igår, den var stor och jag åt massa choklad också men det var en måltid, det är inte okej att gå upp 1 kg med en måltid på en hel dag. Däremot, är det okej att gå upp i vikt när man är en latmask. Jag vill inte vara någon latmask, jag vill vara bäst.

Jag avslutar så. Kl 10 ska jag på intervju! Tjoho!



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-04 15:15:09

Det är jag det! Vaknade runt 10.20 idag ute hos Tim, shiet! Är ju myche för sent! Jag brukar ju vara uppe runt 6, men idag skulle jag ta med dig Tims lillasyster Ida och bada i simhallen, hon har nämligen sportlov och jag har ju inget jobb på dagarna så jag tyckte att vi kunde hitta på något. Var supermysigt, jag gillar att bada och sen är det faktiskt kul att umgås med Ida, det är en sån härlig tjej bara! :) Efter badet åkte vi och köpte kebab, hon tog en kebabpizza (med osten UNDERST!!!!). Jag tog en kebabrulle med avokado. Åkte hem till mig och kollade på 27 dresses och åt choklad.

Nu är jag så MÄTTTTTT, är helt sanslöst. Ni vet sådär mätt att man tror att man aldrig mer ska behöva äta!
Jag hatar att vara såhär mätt...


Ida och Jag i Björnrike 2010



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-03 21:53:47

Hahaha, vilken POJKVÄN man har alltså.
Först har han nöjjet att kittla mig tills jag håller på att skratta ihjäl mig, och sedan häller han BLÅBÄRSSOPPA i mitt ansikte! Hahahaha, vilken JÄVEL! Det roligaste var att han var sååå stolt efteråt "vi mååste fotografera det här". Hahahaha. Jag tror att det kan ha och göra med min FB status "jag är så 3besviken på mig själv =( har ätit upp alla ♥ negerbollar". Haha, jag hade smakat 3 st, och det fanns 4 kvar, det är väl inte att äta upp alla, eller hur?! ;)






Kommenter her

1 Kommentarer

2010-03-03 11:13:40

Kan vara en av de första disskutioner jag och Tim haft, jag skulle nämligen hjälpa honom att laga middag en torsdag här för några veckor sedan, och det stod Pizza på menyn.

Gör såhär:
Lägg först ett jämt lager med tomatsås, strö över ost och lägg sedan (och sen hör man: Men VA?! inte ska det väl vara ost i botten?). Jag har föll i världens asgrav, för jag menar, inte fan ska väl osten vara någon annanstans än UNDER ingredienserna?! Så jag kläcker ur mig: Men hjärtat, vi ska ju faktiskt inte äta Billys, vi ska äta pizza! Det är bara de knäppa amerikanerna som har osten ovanpå ingredienserna. Tim: Och vi... *mutter*.

Så vi började söka på internet "hur man gör pizza" och självklart var första receptet ett där man lägger osten PÅ ingredienserna, så jag fick väl "ge" mig för den gången, men jag fortsatte att skratta länge efteråt...

När vi sedan satt i fjällen kom denna reklam:

Finns dock inte på svenska.

Och när den kom säger de "med ingredienser och är bla bla bla bla eller nått" och jag kan verkligen inte LÅTA BLI att säga "och vi har osten UNDERST"! För sån är jag, en jävel som vägrar släppa sånna saker, hahhaha. Tyckte tom. det var jävligt fyndigt! Men Tim tittade mest på mig som "menar hon allvar" och sen gick han. Tji fick jag, haha.

Och jag har fortfarande inte släppt det, så vad säger ni, hur fan gör man pizza?! :)



Kommenter her

8 Kommentarer

2010-03-03 09:39:59

Nu börjar det kännas som att min kropp är lite redo att träna igen, det liksom pirrar i benen för att de behöver röra på sig. Vårruset är ju den 1 - 2 juni så det är 3 månader kvar, innan dess ska det nog inte vara några problem att springa 5 km för mig. Jag orkar 3 km på bandet i rätt hög fart så det är bara att köra några rundor i 2,5:an innan jag börjar jaga 5:an. Är det verkligen ingen som är sugen på samma mål som jag är?! Häng på vet jag!

Framtidens schema ser ut såhär:

Måndag: Jogga
Tisdag: Styrketräning
Onsdag: Ledig
Torsdag: Styrketräning
Fredag: Jogga
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

När jag orkar sedan ska jag lägga in ännu ett joggingpass, men det väntar jag tills jag har tillgång till att jogga utomhus.

Tyvärr sitter jag här hemma med halsont så jag tänker inte träna för ens jag känner mig bra i halsen. Utöver detta kommer det självklart klämmas in lite hundpromenader, det possitiva är väl att kroppen kommer bli rejält trimmad inför beach 2010, allt tack vare vårruset. Kanske blir första året utanför vassen? :)


Efter ett joggingpass i sommras :)



Kommenter her

3 Kommentarer

2010-03-02 15:27:13

Jajamensan, här står man och bakar som värsta husmorn! Var jättelänge sedan jag bakade chokladbollar så vi får se vad det blir av det... Jag vet en som kommer bli glad i alla fall :)

 



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-02 09:31:55

Till sommaren, så jag tänkte bjuda på lite bilder ifrån sommaren, faktiskt Farris födelsedag som firades på brevik!


Älskar den här bilden...








Kommenter her

2 Kommentarer

2010-03-02 08:44:51

Ni kanske är ett par förvånade människor därute som tänkt "skulle inte hon vara singel resten av livet?". Jo, jag skulle ju det. Åtminstonde skulle jag vara singel skitlänge. Frågan är ju då varför jag återigen är upptagen?! Svaret är lätt, kärleken kan du finna i den du minst anar det, kärleken kan komma när du minst är beredd på det och att neka kärleken för att du sagt att du ska vara singel är ju helpuckat!

Jag och Tim träffades aldra första gången midsommarafton 2009, jag hade fest här i min lägenhet och han kom hit, jag själv har inget minne av att just han var här eftersom han var nykter, han gick hem tidigt och det var supermycket folk här. Nästa gång vi sågs var åter igen hemma hos mig, Kir, Barre, Fia, jag och Tim spelade kort och drack, Tim åkte hem i tid eftersom han skulle upp dagen efter, kommer ihåg att jag knappt la märke till honom helt ärligt.

4 juli, Farris födelsedagsfest var första gången vi träffades "på riktigt". Det var första gången jag "såg" Tim. Första gången som vi pratade på riktigt. Han och Kocken kom väldigt sent till festen, alla vi andra var ordentligt packade och folk började sakta men säkert droppa av, Farri bjöd på sjukt god tonfisksallad och jag kröp upp i Tims knä. Det ena ledde till det andra och färden hem var helt klart en upplevelse i sig, på min rosa fina cykel.


Tim anländer till Farris fest.




JD gick runt bland alla :)

Hos mig låg det sedan en mycket känd Pölsa no. 1 tröjja kvar, och att få tag på Tim var som att hitta en nål i en höstack. INGEN ville ge honom mitt nummer och han själv hörde inte av sig. Runt 4 dagar senare ramlade det in "hej, hörde att jag glömt min tröja hos dig". Han kom över, tittade på film och hämtade sin tröja. Sedan åkte jag till Öland och Tim åkte på tågluff. Vi träffades hos Barre och när jag kom dit sa han '"hej, vad gör du här?" Jag åkte nämligen till cypern dagen efter och var bara hemma över kvällen. Det var väl det längsta samtalet som vi hade och efter det träffades vi lite sporadiskt.

Dagen som det faktiskt vände och som jag faktiskt ville träffa honom mer var en kväll när jag satt nere med Kir, Barre, Leonie och Fia på Ekbacken. Jag skickade "vi behöver fler folk hit, kan du komma? Ta med dig lite folk." Han kom såklart inte till ekbacken innan vi bestämde oss för att gå hem till mig. Fia drog vidare till ett ragg och lite senare droppade Tim och Rikard in hos mig. Efter den kvällen började jag längta. Vilja träffas oftare och jag började bry mig mer om honom. Oftast träffades vi när antingen vi båda eller bara han varit och festat.

Jag började vilja ses under veckorna, men med tanke på Tims knasiga jobb så var inte det nått att tala om, så det fick bli helgerna. Jag började umgås en hel del med Kocken, en av Tims vänner och det var många frågor i mitt lilla huvud. I oktober började mitt liv kretsa väldigt mycket runt Tim och sakta började folk inse att jag nog kände mer för honom än att jag bara brydde mig. Jag vägrade erkänna något men en kväll gick jag gråtandes hem med för mycket alkohol i kroppen efter att jag insett att jag blivit kär i en kille jag aldrig skulle få...

Var bara att berätta och responsen var precis så som jag förväntat mig, och precis den som den ska vara. Vi fortsatte träffas ett tag och tillslut orkade jag inte längre. Jag drog mig tillbaka i runt 3 - 4 veckor och åkte till Paris i början av december. Samma dag som jag kom hem fick jag ett sms om att han ville ses och jag längtade så mycket att jag inte kunde stå emot. Fick åter igen ett nej om att bli tillsammans. 30 december träffades vi och hade en helt underbar kväll och det var där det vände. Nyårsafton slutade i tårar, varför tar jag inte upp. Jag åker till USA och har under hela resan tät kontakt med Tim. Allt känns annorlunda och jag längtar efter honom varje dag.

Kommer hem från Usa och blir hämtad av honom, han har nämligen tagit ledigt. Hela dagen tillbringar vi med varandra, vi går på bio, avatar 3D. Sedan rasar allt i en väldans fart. 18:e januari kommer jag hem, 27 januari frågar jag chans igen och får äntligen ett ja! Sedan dess har det här bara varit en underbar resa. Hela resan från den där första kvällen till den här dagen har varit värt det totalt. Jag är kär i den här killen och skulle göra mycket för honom och jag älskar varenda liten detalj med honom.

Helen <3 Tim MUCH LOVE!




Kommenter her

2 Kommentarer