Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2009-06-24 10:11:25

Alltså, jag älskar sommaren så sjukt jävla mycket. Tror aldrig man är så glad som på sommaren!
Jag vet faktiskt inte om jag kommer orka att vi går in i en ny årstid. Idag är det exakt 6 månader kvar till julafton.

Depp. Fan.Kommenter her

3 Kommentarer

2009-06-22 14:47:08

Och så låter vi det gå några dagar innan jag skriver igen. Pallar faktiskt inte sitta vid datorn längre, sitter ju hela tiden på jobbet! Midsommar var awesome! Men gör bort sig, festar och har kul med sina undarbara vänner. Träffar nya härliga människor och bara lever livet. Festen var hemma hos mig och det var ett jävla röj!

Jag kom på min egna "snappsvisa" som killarna gillade, haha. De började säga såhär:
"Inte nu, men nu!" När de skulle ta den.
När de sagt så ett tag ställde jag mig upp och kollade på killen som höll i det.
Då sa jag "Inte du, men jag" och så svepte jag mitt! Hahaha, fan va paffa de blev och sen körde dem på samma själva.

Kvällen slutade tidigt, redan vid 2 tiden var vi (jag, Sebastian och Doffe) redo att sova. Vaknade vid halv 11 dagen efter och mådde skit, hela världen snurrade! Jag deckade i soffan tills det var dags att promenera över till syster, där jag tog med mig min lilla sötnos och systers sötnos Kajsa ut på promenad. Hurtigt tycker jag! Dessutom gick jag så länge att tom. syster tyckte jag var duktig, ha!

Hem igen och duscha och sminka och fixa. Hem till underbara Fia! Åh, den quinnan gör mig sååå glad! Där bjöds det på vitt vin (som jag insåg att jag inte skulle dricka eftersom jag skulle köra bil) så jävla god grillad entrecote, klyftpotatis, beasås, massa god sallad, grillad sparris och fetaost, åh!!! :D

Sedan satt jag och Fia vid datorn och snackade massa skit med folk. Vid 00.30 bestämmde vi oss för att dra hem till mig där Fia satte lite färg i mitt ansikte (hon är duktig hon) och sedan kom Barre, Kir och Tim förbi.

Vi bestämde oss för att köra lite ölspelet men varken jag eller Fia dricker öl så vi drack skumpa! Funkade minst lika bra och det var den lyxigaste gången jag kört ölspelet, haha. Fia var trött och satt lite sött i sin fotölj tills hon runt femtiden kom på att hon var hungrig, nudlar blev det och sedan var hon pigg. Hon föreslog att vi skulle gå ut i solen och bara vara men ingen orkade riktigt. Killarna däckade i bäddsoffan så jag och Fia kröp ner i min säng.

Vaknade halv 11 dagen efter och sprang runt och pysslade, runt halv 1 ringde syster Anna och telefonen låg i mitt rum, så Fia vaknade. Vi drog ner till Viking och åt lite för att sedan bege oss till Brevik där Linus, Christian och Titti mötte upp oss. Vi satt i solen och lyssnade lite på musik och killarna drack lite öl!

Skjutsade hem alla och åkte hem och däckade i soffan med SATC och gick sedan på promenad med syster innan jag gick hem och däckade allderles för sent.

Shit va långt det blev men så var min helg i alla fall!Kommenter her

3 Kommentarer

2009-06-11 11:40:35

Startvikt: 72,6 kg
Dagens vikt: 69,1 kg.
Minus totalt: 3,5 kg

Har gått upp lite, mest för att det har vairt skitväder och jag har fan inte velat göra något.

I måndags var jag duktig, sprang hela 2,5:an (vilket jag inte gjort i år än) men det gjorde ont i mina stackars vader, det är egentligen fortfarande en för tung kropp att bära på för att orka springa, men jag vill springa och dessutom hjälper det mig att sätta igång min dåliga förbränning!

Idag är tanken att jag ska springa igen och jag hoppas verkligen det går bra. Jag vill gå ner lite mer så jag kan springa lättare!

Min bil är pajj också, riktigt jävla pajj.
Igår bytte vi avgasystemet och det gick på för många tusenlappar, sen är ABS bromsarna pajj, 2 lamporKommenter her

3 Kommentarer

2009-06-06 10:20:58

Och tröttheten faller på. Jag var bara sugen på att sova lite till, och när jag vaknade en tredje gång var jag sugen på att sova lite till. Det resulterade i att jag vaknade nyss och är inte ett dugg pigg längre.

Igår fick jag sluta tidigare ifrån jobbet och körde allt vad jag hade till mormor och morfar. Väl där skulle jag byta om, och fick nog världens löjligaste kommentar av morfar "men Helen, man ser ju din BH" (efter att jag hade bytt om på toaletten hade jag ett löstsittande linne). Vet ni vad jag sa då? Ja morfar, och man ser mina tuttar också! "Hm, gör man" blev hans svar och sen var det slutpratat om det.

Vi gick till Röllingby Gymnasium och kollade när Joanna sprang ut och jag var så jävla glad att jag slapp ha så kallt på mitt utspring, samt att jag inte hängde med på hennes flak! Fy satan va öldrängt hon var, hon frös och luktade gammal alkis. Stackaren.

Blev en mycket trevlig (men lite kall) middag med god grillad mat och massa goda tillbehör. Jag åt lite för mycket mat men kunde inte låta bli (fetaost + grillat kött är såååå jävla gott).

Efteråt åkte jag hem och kom i säng redan kl 22.30.

Nu ska jag ut och jogga!


Världens sötaste kusin Joanna!
Kommenter her

2 Kommentarer

2009-06-04 13:56:23

Snacka om att jag blev sugen på att baka när jag såg den här fantastiska tårtan, färgämnen ja men fatta va coolt en gång i alla fall! 


how to: rainbow cake!

how to: rainbow cake!

how to: rainbow cake!

how to: rainbow cake!

how to: rainbow cake!

DSC_0598

DSC_0603Kommenter her

5 Kommentarer

2009-06-04 08:48:28

Varje gång jag blir mer bestämd om min viktnedgång så tänker jag ofta på hur utbrett och allvarligt det faktiskt är med övervikt. Hur mycket svårare det blir att bryta mönster när man blir äldre. Alla dagar är viktiga, alla dagar behöver jag fundera, välja och tänka. Tänk på det du också, det är bara du som kan göra dina viktiga val i livet!

Pepp, pepp, pepp!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-06-03 10:34:02

Utan att jag har skrivit. Hemma sätter jag knappt igång datorn längre, för att jag inte orkar helt enkelt. Sitter ju här hela dagarna. Viktnedgången går bra, med några felsteg här och där. Vädret är skit så jag har knappt lust att vara ute och trött som satan är jag idag så antingen blir det inget alls ikväll eller möjligtvis en promenad. Jag ska lägga mig tidigt ikväll och bara vara med mig själv (som för visso inte är något ovanligt längre). Mitt liv är bra jäkla upp och ner. Har för första gången inhandlat Ben & Jerryglass (vilket är skitgott men farligt när man ska ner i vikt). Men det gör gott för själen.Kommenter her

1 Kommentarer