Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2009-03-26 14:04:09

Helt underbar film. Love it. "Nobody puts Baby in a corner"
Fy fan, kolla vår älskade underbara Patrick Swayze "Johnny" han är döende i lung cancer och fortsätter tydligen röka trots det!

DÅ:


NU:Kommenter her

4 Kommentarer

2009-03-26 13:11:27

Som jag finurlade ihop själv, ibland är man bra begåvad!
Såg precis det här i en annan blogg, det är ju helt sjukt!
Något för min syster Anna?


Det är en tandtråd som smakar glasyr men ändå inte skadar tänderna! Helt sjukt egentligen!

Snart ska jag ta ut min lilla Mini på lunchpromenad (eftersom det är såå fint vårväder) och sen keep working!Kommenter her

2 Kommentarer

2009-03-25 17:06:21

Haha, vi är så sjuka på jobbet.
Fick nyss den här bilden av Charlotte på mail:


Den hade hon döpt till Helen grön.

Någon sekund senare kom det ett mail från min ex sambo Batch som hette Helen rosa.
Det roliga var att Charlott sa "Helen, det är så bra, du är så färgglad" då sa jag: "va kul att du tycker det!"
Såklart säger Batchan, "jaaa, orange och sådär!"
Orange?´Vad fan menar han? Det är ju HAN som har en orange keps.

Tror ni inte jag skrattar när jag öppnar mailet och ser denna bild:


Såklart när jag såg bilden tog jag bort klistermärket som jag inte har en ANING om hur länge den varit där!


Stämmer det eller?Kommenter her

0 Kommentarer

2009-03-25 16:35:22

Min sambo Batch har tagit ut skilsmässa! Han påstår att han får för ont i smalbenen när han bor hos mig. Staketet stod ihop så att våra "rum" var i samma. Jag förstår honom och låter honom ta steget. (Han orkade helt enkelt inte lyfta på benen över staketet).


Kommenter her

2 Kommentarer

2009-03-25 15:10:39

Jag och Sandra var ute i skogen på lunchen på promenad. Hon med sin lilla Molly och jag med min stora Mini!

Kommenter her

1 Kommentarer

2009-03-25 11:41:08

Jag hör vrål utanför mitt kontorsrum och blir självklart nyfiken, utanför ser jag tre starka män som desperata försöker dela på en hylla som vi byggde upp häromdagen. Om det krävs så här många för att dela på den, hur många behövs då för att bygga upp den undrar jag...

På bilden är det Vice VD Marvin, Kommunikationsansvarige Staafen och min sambo Batchan!


Kommenter her

2 Kommentarer

2009-03-25 08:54:19


Läskiga Mini känner av konkurrensen med katten, hon har samlat alla "sina" (uppmärksamma kattleksaken till vänster) saker och vaktar dem med hull och hår!Kommenter her

1 Kommentarer

2009-03-24 13:29:56

(Texten och bilderna kopierade från Balder-Balders hemsida)

Kull Godmode två år!

Lördagen den 21 Mars fyllde kull Godmode två år. Vi firade dem med ett kalas i fårahagen i Huddinge. Syskonen i kull Godmode stod i centrum, men även mamma och pappa samt några andra släktingar var med.

Vi samlades på parkeringen - den ena bilen efter den andra rullade in. I var bil tittade minst ett hundhuvud nyfiket upp! När alla kommit var det sammanlagt 16 hundar, två var av annan ras men på olika sätt ändå länkade till familjen. Vädret var fint, inte full sol men den glimtade fram då och då, men skönt att vi slapp regn, snö och blåst!


Vi gick på den långa spången över vattnet, en ganska imponerande syn med så många hundar på rad, alla av samma ras men olika färger och storlekar. Efter en liten promenad kom vi fram till hagen där vi släppte hundarna lösa och promenerade med dem tills vi hittade en bra fikaplats där vi "slog läger". Vi åt våra medhavda matsäckar och för att det skulle bli födelsedagskalas på riktigt så åt vi tårta i form av bakelser av rulltårta. Min mamma är duktigt på att baka, likaså Birks matte Gunbritt som hade bakat hallonkakor. 

På kalas ska man få presenter - hundarna fick jättestora grisöron! Sen gick vi en tipsrunda - naturligtvis med frågor om eurasier, men också om Balder-Balders hundar, om hundkunskap och om foder. Linde vann med bara ett fel, hon fick en ny klotång, Helen och Carl kom på delad plats med mina föräldrar, de hade två fel var. Efter det visade jag hur kloklippning går till på ett enkelt sätt, det är ju många som har problem med det. Jag tror det vanligaste fel är att man inte tränar hunden att man gör saker mot dess vilja. En hund som inte är van vid att bli fasthållen protesterar. Låter man den slippa belönar man protesten istället för att träna hunden när man genast släpper taget om den. Släpp inte en hund som sprattlar för att komma ur ditt grepp, låt den lugna sig först. Efter det fick man se lite utställningstips och en förklaring vad domaren menar när han pekar på dig och sen gör olika tecken med handen.


Både mamma Birka och pappa Douglas var med på kalaset, likaså Birkas äldre dotter Ystra och Ystras valp Gry/Solfrid Skallagrim med medföljande schäfer som inte fastnade på bild. Av Godmodingarna var det bara Torulv/Arthur som hade fått förhinder och inte kunde komma, men Birk, Idun/Disa, Gunhild/Mini och Sigrid/Tuva var där med sina familjer. Balder, Venus, Lova och Malva var med förstås. Och två av Lovas döttrar, Amina/Henna Gyllenfäll med medföljande Shih Tzu Chika och lilla Björk Stormfare med matte.  Så många hundar, så många olika färger och kulörer, så mycket spring och så mycket lek! Så mycket kärlek och så många trevliga människor! Det här blev en riktigt lyckad dag!

Minis pappa Douglas:

Syster Idun Godmode "Disa"


Bror Birk Godmode "Birk"


Minis favoritsyster Sigrid Godmode "Tuva"Mini och Tuva leker


Halvsyster Ystra


Solfrid Skallagrim "Gry"


Björk Stormfare


Syster och pappa
Malva Mirakel


Kusinen Henna Gyllenfäll "Amina"
Balder


Fikastund i solskenet


Tipspromenad


De flesta av dem som var på kalaset, men fem personer och fyra hundar hann gå innan vi kom på att ta en gruppbild...
Kommenter her

1 Kommentarer

2009-03-23 15:22:29

Men ibland prioriterar man annat!
Här har ni sötaste bilden just nu, vi fick en liten present på jobbet idag, och jag kunde inte låta bli!
Kommenter her

5 Kommentarer

2009-03-20 15:24:17
Kommenter her

0 Kommentarer

2009-03-20 11:27:21

Nu när våren börjar komma är det så skönt att vara ute! Det vär länge sedan jag kände så. Jag har alltid varit en latmask, och det är jag väl egentligen fortfarande. Jag har dock alltid velat vara en som gör saker och orkar hur mycket som helst. Man måste börja någonstans, dels så måste jag få bort lite av min övervikt. Det går så fort det här med vikt, knäna tar stryck fort! Nu har jag satt igång rejält igen och vägde när jag började 71,2 kg, är nu nere på 69,3 kg = -1,9 kg i vikt.

Risken finns:


Chansen finns:


Det gäller bara att stå ut och fortsätta tro på sig själv!Kommenter her

4 Kommentarer

2009-03-20 10:36:55Klicka på iconen till höger -------------------------->Kommenter her

0 Kommentarer

2009-03-19 17:00:31

Dommaren var svincool, inte min stil precis men jag kan säga att nätet vid ögat är tatuerat!

Fett nervös!


Kärlek vid första ögonkastet!


Fint att jag gick runt med Eukanubatröja när det var Royal som sponsrade!Kullbedömning (Molly saknas):

Kommenter her

1 Kommentarer

2009-03-19 12:00:09

"Stranden var för sandig."


"Vi köpte ett par Ray-Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare - för att senare upptäcka att det var en piratkopia."


"Ingen berättade för oss att havet var fullt av fisk. Barnen blev rädda."


"Det tog oss nio timmar att flyga hem från Jamaica till England, men det tog bara tre timmar för amerikanerna att ta sig hem."


"Min fästman och jag hade bokat ett rum med två sängar men blev placerade i ett rum med dubbelsäng. Vi håller er nu ansvariga för att jag blev gravid. Det hade inte hänt om vi fått det rum vi bokat."


"Det är för mycket spanska människor. Receptionisten talar spanska. Maten är spansk. För mycket utlänningar."


"Vi tvingades köa utomhus utan luftkonditionering."


"Det är er plikt som researrangör att upplysa oss om högljudda och stökiga resenärer innan vi reser med er."


"Jag blev biten av en mygga - ingen sa att de bits."


"På semestern till Goa upptäckte jag till min förfäran att nästan varje restaurang serverade curry. Jag gillar inte alls kryddstark mat."
Kommenter her

0 Kommentarer

2009-03-18 12:33:59

"Hej mitt vinterland"???
Vinterland - fuck it! Kolla här!

NU:


DÅ:Kommenter her

2 Kommentarer

2009-03-18 10:26:14

Så här är en bild på bara den!Kommenter her

2 Kommentarer

2009-03-18 09:34:47

Såhär ser jag ut idag!

Gillar diademet!Kommenter her

4 Kommentarer

2009-03-18 09:25:54

Ibland skriver man mycket, ibland har man inget att skriva om.
Jag var ju på kattutställning i söndags med Ariana! Hon skötte sig jättebra med dommaren och fick mycket beröm, dommaren skulle gärna ta med henne hem! Tyvärr har hon för små sockar (de vita på tassarna) och för små kilar (en vit del på bakbenen). Det är jättemycket poäng på det. Men hon blev godkänd för avel, och det är det viktigaste! Dommaren sa att det är sällan man ser en så bra typ av birma, så det lev man ju glad att höra!


Ser ni alla klistermärken? Så mycket gillade hon Ariana, haha. Rosa rosetten längst upp till vänster valde hon själv tyckte dommaren och på en står det WOW, och sen var det ett hjärta som hon skrev I ovanför och YOU under, den nere till höger i texten står det lovely på. Dommaren var från Finland men skrev jag är en prinsessa! med rosa i den mittersta av de rosa skriva texterna och ovanför den med rosa står det SUPER! Så, bra betyg? JA :DKommenter her

2 Kommentarer

2009-03-15 06:56:43

Jag och Carl är på väg till kattuställning i Sundbyberg, där måste jag tillbringa hela dagen, så jag är tillbaka ikväll och kan berätta hur det gick! Måste bara lägga in bilder på hunden och katten från igår, så söta!
Kommenter her

4 Kommentarer

2009-03-14 12:38:49

Som jag delar med många andra. Nu ska jag inte göra det till en hemlighet längre. Jag har nämligen ett tips, som bara ska användas när du vet att det inte skall bli intimt!

Imorse klippte jag klorna på katten, och råka klippa lite för mycket på en tass. Det ledde till att man klänning blev lite blodig, så jag drog av mig den och började hälla vatten på den. Carls kommentar var då "har du på dig mina KALSONGER". Haha, ja det hade jag faktiskt. Utanpå strumpbyxorna hade jag Carls kalsonger, det undviker att strumpbyxorna hasar ner dagarna i ända och man slipper gå och dra i dem! Lugnt värt det!Kommenter her

5 Kommentarer

2009-03-14 10:15:07

Jag och Mini tog en morgonpromenad, en "lyx" som jag ger mig och henne på helgerna. På vardagarna är jag död på morgonen. Tog lite bilder därifrån också:


Kommenter her

1 Kommentarer

2009-03-14 10:02:40Man skall alltså göra en tattoo på hunden!Kommenter her

1 Kommentarer

2009-03-14 10:01:48

Den här klänningen är min favorit!Kommenter her

1 Kommentarer

2009-03-13 17:00:16

Jag såg att jag hade blivit "utmanad" av Niclas att skriva den här listan, och det går väl bra.

1. Ta fram närmaste bok och slå upp sida 18, rad 4. Vad står det?
Finns inga böcker här.

2. Sträck ut din vänstar arm så långt du kan, vad rör du vid?
Luft

3. Vad såg du senast på TV?
The Voice morgonprogam

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? 
17.00 (16.55)

5. Bortsett från datorn, vad hör du nu?
Charlotte prata

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Kissade hunden

7. Vad tittade du på innan du började läsa denna undersökningen?
Pratade med Skåne-Micke i telefon

8. Drömde du något inatt?
Inte som jag minns

9. När skrattade du senast?
Idag, typ nyss

10. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Eukanubaflaggor

11. Har du sett något konstigt den sista tiden?
Staaf, han är alltid konstig

12. Vad tycker du om den här utmaningen?
Ganska tråkig faktiskt

13. Vilken var den senaste film du såg?
Ingen aning

14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?
En biljett till min Ariss

15. Berätta något om dig själv som inte folk vet om:
Jag är tjockare än jag ser ut

16. Tycker du om att dansa? 
Love it!!!

17. George Busch?
Ariss gillar inte honom, då går han bort för mig

18-19. Vad skulle dina barn hete, pojke respektive flicka?
Lins och Lotta

20. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja, om jag inte hade världens bästa jobb

21. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Va fan är Pärleporten?

22. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
De som villKommenter her

4 Kommentarer

2009-03-13 10:04:45

Nu går allting mycket bättre här hemma med hunden och katten. Bildbevis kommer här:Kommenter her

1 Kommentarer

2009-03-13 09:40:35

SHIT va stressigt det varit på jobbet!
Vi var två personer på suporten igår, med ett datorprogram som tog evigheter att jobba i. Allt man gjorde tog minst 2 minuter innan det hände något. Snacka om stressigt. Det gick såklart bra ändå. När jag kom hem var jag verkligen HELT jäkla slut, jag som tänkte städa och så. Men tji fick jag. Tog i alla fall lite disk.

Dagens outfit:
Världens sötaste tröja eller vad säger ni?Kommenter her

3 Kommentarer

2009-03-11 13:49:01

Går tyvärr bara i England.


Katten heter Ayshazen Lazzyruss, finns på facebook sök på Lazzyruss =)Kommenter her

2 Kommentarer

2009-03-11 13:20:19

Och alla andra i Sverige. Det här möttes jag av imorse (som även igår morse).
Under all snö var det ett tjockt lager is som jag knappt kunde skrapa bort. Bodde vi i Stockholm eller?
Kommenter her

3 Kommentarer

2009-03-10 23:05:19

Promenad med Mini ikväll. Är jättemkt snö och inte så kallt. Började fundera och precis när jag tänkte "det är faktiskt riktigt mysigt" halkade jag till och var jättenära att ramla. Fy fan.


Kommenter her

1 Kommentarer

2009-03-10 14:32:59

För att vara mig alltså. Linssoppa hade Susanne lagat och jag var grymt skeptisk. Det gick ner, riktigt bra faktiskt. Starkt var det, men gott.


Kommenter her

1 Kommentarer

2009-03-10 11:46:13

Åh, jag orkar inte. Idag tog det 20 min att åka till jobbet, halkade runt som värsta racerföraren. Det har snöat jättemycket, och snön är allderles blöt och tung! Hade ont i mina händer när jag skrapat bilen imorse eftersom jag glömde vantarna inne. Fy sjutton!


Kommenter her

2 Kommentarer

2009-03-10 09:08:45

Som alla nog vet jobbar jag med hundfoder och alla har med sig sina hundar till jobbet (riktiga alltså).
Men vi har fått en liten "grej" på jobbet, vi har alla en varsin maskotvovve som sakta börjar bli en kennel.

Jag börjar presentera den nyaste i familjen:

Det här är Maxi, han är min egna och jättefin! Hittar inte på några dumheter (än) och tycker om att tvätta andra. Räddades för några veckor sedan från Mc Donalds!


Stackars Barbro tillhör Jonathan och är den hund som vi alla funderar på att antingen rädda eller anmäla för djurplågeri. Jonathan är kanske inte världens bästa hundmänniska? Vi hittade Barbro hängandes i en lampa en dag.


Det här är Åke, han är Barbros motsats, otroligt väl omhändertagen och alltid med det senaste halsbandet, just nu är det rosa. Han är allergivänlig och passar Charlotte utmärkt eftersom hon är allergisk.


Åkes fina halsband.


Det här är Sandras pudel som jag tyvärr inte vet vad den heter, Sandra är i alperna så jag kan inte fråga heller. Den skall i alla fall hållas som utställningshund men vart den kommer ifrån berättar jag gärna men håll det hemligt för att inte förstöra framgångarna (räddades från Mc Donalds!!!! Bara någon vecka innan Maxi.)


Det här är Sandras vardagshund Laban, jag visste knappt att hon hade honom, för han är så tyst där i sin lampa. Det är han som vaktar Sandras skrivbord.


Det här är vår äldsta maskot som heter Naski & Nuski, den är ifrån Hollands kontor där den faktiskt representerar deras "Severa". Har en superkraft - nämligen magnet i trynet!


Ibland måste vi leka lite på jobbet, det resulterade i att Naski & Nuski fick ont i trynet.


Bevis för Jonathans djurplågeri. Tyvärr fick vi nedslag på anmälningen eftersom det inte syns på bilden att Jonathan faktiskt damsuger upp henne.


Vi räddade stackars Barbro från min sopkorg sedan.


Vår konstigaste maskot heter Staaf och jag låter bilden tala för sig själv.


Maxi pussar på Åke. Maxi ser faktiskt helt jävla galen ut.


Bonusbild på världens sötaste Mini!

Nu ska jag sluta larva mig - jag lovar!Kommenter her

4 Kommentarer

2009-03-09 22:36:08

Samtidigt så vet jag det. Vi människor funkar ju så. Allt är vardag, och vardag är vardag som är ungefär likadant varje dag. Påverkar den inte vår vardag så märks det inte. Snart märker jag väl det, när jag inte kan ringa henne när jag behöver det. Då kommer jag känna att min vardag är rubbad, just nu hade hon lika gärna kunnat vara i Enköping. Jag sitter här, igen i min lägenhet. Fryser och tycker synd om mig själv. Får man ens göra det i dagens samhälle? Alla ska vara så starka hela tiden. Jag är inte stark just nu. Men jag jobbar på det. Jag mådde så himmlans bra för några veckor sedan, det kommer väl tillbaka.

Idag har i alla fall jag och Joanna ridit. Var faktiskt riktigt kul idag, vi galopperade på ängarna och båda hästarna var riktigt pigga! Dags för sängen och min sköna kudde. Kommenter her

3 Kommentarer

2009-03-08 16:06:32

Haha, jag suger på det där. Men nu ska jag i alla fall tvätta lite. Sen ska jag dra fram damsugaren. Hoppas på att få äta middag hemma hos mamma och pappa åtminstonde.  Var i stallet en sväng och red med Joanna och hennes grymt fina Uvette, shit va hon är fin - och vilket steg!
Kommenter her

0 Kommentarer

2009-03-08 12:04:48

Men man KAN inte låta bli att skratta när ens djur ser ut såhär:
Ariana måste tro att hon har hamnat i helvetet eller något. Stackaren.


Mini med sin fina morgonrock!


Mini kollar skeptiskt på Ariana, ska hon verkligen se ut så?


Man tvättar katten en gång, sen tvättar den sig själv igen, konstigt det där.

Snart ska jag städa, har varit ute på promenad med Mini nyss.Kommenter her

0 Kommentarer

2009-03-08 08:02:47

Eller, för ungefär en timme sedan egentligen. Kunde inte sova. Tänker på henne.
Låg och undrade om hon kanske var inne på msn - får inte missa. Men hon var inte här (vilket inte förvånar mig).
Meningslös dag - meningslöst liv. Just nu känns mitt liv så jävla oglamoröst.
Ja, jag är avundsjuk på Ariana, som får åka till USA, till sin andra del av familj och INTE har ångest för det.
Jag vet att jag hade haft det, grym ångest. Det har jag alltid, över allt jag ska göra.
Själv sitter jag i min fula lägenhet (som jag fö. inte trivs i) i det fula Sverige och här kommer jag bo resten av mitt tråkiga svenssonliv. Hade jag inte tänkt med arslet hade jag faktiskt haft råd att åka till Ariana i sommar!!!!!

Hade jag varit en smart tjej hade jag aldrig flyttat, jag hatar att bo här ensam. Det var ju bara minst 1½ år till. Jag längtar hem.

Tur att imorgon är en annan dag.Kommenter her

2 Kommentarer

2009-03-07 21:12:33

Satan vad mätt jag är! Helt sjukt!
Vi åt tacos idag hos kusinen. Var jättegott men fy sjutton vad mätt jag är!
Efteråt var det marängtårta med banan. Jag åt en liten bit *förlåt Anna* som var jättegod!
Kan inte sluta tänka på Ariana heller.....

Nu ska jag krypa upp här och titta på melodifestivalen!


Ps. Kolla in Minis blogg och tävla om ett snyggt halsband!Kommenter her

2 Kommentarer

2009-03-07 17:17:38

Som idag fyller år!
Jag och Carl har slappat i soffan hela dagen, köpt pressent och varit i stallet.
Nu ska jag till kusinen som sagt och äta middag.
Extream makeover:

IAMS tröja och mjukisbyxor - Berga style


HM outfit - me like!
Kommenter her

2 Kommentarer

2009-03-07 10:15:23

Idag vaknade jag kl. 8. Inte speciellt tidigt tycker jag egentligen.
Har suttit här och fläskat, vilket jag är jävligt bra på!

Gick in vid 10 i sovrummet och skulle hämta kameran, fick frågan "hur mkt ÄR egentligen klockan". 10 svarade jag då.
Fick till svar "shit va tidigt". Detta är alltså Carl som är trött, stackars liten, eller vad säger ni?

Lite morgonfotografering:


FrukostKommenter her

1 Kommentarer

2009-03-07 09:56:25

Tänk att man ALLTID vill ha det man inte har?
Nu vill jag bara tillbaka dit, i värmen, åh det var underbart!
När jag var där ville jag bara hem till Mini. Haha, att allt ska vara så jobbigt!
Hittade lite bilder idag, Carl hade med sig kameran hit som jag ska få låna, äntligen!


Carl, jag och Carls lillasyster Linnéa vid BAJEN resutaurangen - ta mig tillbaka!!!


Menyn


Minigolf!


Jag och Mr. Zebra, saknar honom så mkt! ;)


Bajen sportsbar som låg mittemot restaurangen!


Vår servitris!


Alla vi som älskar bajen klappar nu!


Här år vårt hotell, hela området. Jag fotar från vår balkong!


Poolbaren


Badrummet


Där man inte fick vara ifred...


Vår säng


Andra delen av vår "lägenhet"


Passage till badrum och dörr


DuschenKommenter her

2 Kommentarer