Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2009-05-29 20:07:34

Var som sagt på mitt gamla jobb idag - Kungs Zoo. Det är ganska stressigt att ha demo, för är något gratis så ska ALLA ha det, och BUMS! Ibland är vissa så snåla att jag bara vill slå till dem. Men oftast är det jättekul, jag älskar personer som bryr sig om sina djur, som vill dem det bästa. Vilken härlig dag ändå!
Får se om det blir någon vidare motion, har lite ont i huvuet. Snart ska vi se den första Irene Huss filmen också.Kommenter her

2 Kommentarer

2009-05-29 07:39:23

Det var det jag trodde igår, att jag hade gått ner mer egentligen. Hade väl lagrat en del vatten för idag såg siffrorna ut såhär:

Startvikt: 72,6 kg
Dagens vikt: 68,7 kg.
Minus totalt: 3,9 kg

Tänka sig, nu är det bara 1,7 kg kvar till mitt mål om tre veckor, det måste jag klara!Kommenter her

1 Kommentarer

2009-05-28 20:44:09

Det fick jag faktiskt göra idag, mådde inte alls bra men kände att det med all säkerhet inte skulle kännas bra om jag inte gick på promenad alls. Så jag gick halva promenaden som jag hade tänkt mig. Det är åtminstonde bättre än inget.

Sitter och kollar på Supersize vs Superskinny.... Riktigt spännande det där. En reporter är i Hollywood där nästan alla är size 0. En tjej sa att hon åt havregrynsgröt och sötningsmedel en gång om dagen. Det är ju vansinne! Nästan varenda person som bor där har opererat sig på ett eller annat sätt. Dessutom ska de följa 4 kvinnor med anorexi och deras väg tillbaka till livet. Är verkligen glad för ett program som visar hur farligt det är att vara underviktig och överviktig. Tummen upp!

Imorgon ska jag tillbaka till mitt gamla jobb och ha en demonstration, ska bli askul!


Superskinny gick upp 7,5 kg på 3 månader och såg så jäkla mycket piggare och gladare ut, hennes läppar var inte blå längre och hon orkade mer. Suppersize gick ner 20 kg och sa att det faktiskt var bland det lättast hon har gjort. Äntligen började hennes ryggsmärtor och knäsmärtor försvinna och hon började känna hur det var att leva igen.

Underbart!Kommenter her

2 Kommentarer

2009-05-28 17:30:26

Depp depp, usch, vad hände med mitt pepp?
Känner inte alls för att gå ut och gå i det här äkliga vädret!
Dessutom tror jag mensen gör mig lite deppig för jag är på gränsen att börja gråta just nu....

Vi får väl se till nästa inlägg om jag tog mig runt 5:an eller hur det blev. Har inte ens kommit ifrån jobbet!!!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-28 08:36:01

Kan fan inte sluta skriva ordet. Jag är så jävla glad!

Startvikt: 72,6 kg
Dagens vikt: 69,1 kg.
Minus totalt: 3,5 kg

Jag har alltså snart gått ner 4 kg i vikt. Det är ju helt otroligt! Igår var jag ute och sprang, börjar fokusera på backarna nu, de är de som är kämpigast, inte att springa upp men det är när man kommit upp som vaderna värker helt sjukt! Snart kan jag nog ta hela spåret, känner mig starkare för varje kilo jag går ner. Det känns så sjukt mycket mindre i vaderna på bara 1 kg. Tänk den dagen jag går ner till en mer naturlig vikt för min kropp, hur långt kommer jag orka springa då?

Efter joggningen igår var jag hos morfar, han fyllde 70. Där bjöds det på smörgåstårta! Det var en med skagen och räkor/lax. Fy faaaan va svårt det var att stå emot! Men jag gjorde det och efter nio kunde jag äntligen hugga in på min kycklingsallad. Är väl inte direkt optimalt att äta kl. nio på kvällen egentligen.Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-27 11:15:14

I allt jobbigt man ska göra är det bra att hitta en inspirationskälla, en som kanske gjort det man själv ska gå igenom och fått bra resultat, någon som ser ut som man själv vill göra, någon som vågar hoppa ett hinder man själv inte vågar, någon som är duktig eller bra på det man själv vill vara bra på.
 
Det viktigt är inte att tänka att du ska bli exakt som den personen, för man ska aldrig bli besviken om man blir "sämre" (så länge man har blivit lite bättre än vad man var förut ska man vara nöjd), det finns ju till och med en chans att du blir bättre! Ha ett rimligt mål. Kanske några små mål under tiden tills du når det stora målet?

Det viktigaste är att allt vi gör är för våran egna skull och ingen annans. Oftast blir man lyckligast i längden då. Jag vet en kompis vars föräldrar ville att hon skulle gå naturvetenskapliga linjen, för att ha bästa förutsättningarna i livet. Det var nära att denna person gjorde som de ville istället för de hon ville. Idag är hon precis där hon är och där hennes föräldrar ville att hon skulle vara, men med en skillnad, hon tog sig dit själv och med sin egna vilja och för sina egna behov först.
Jag tror att gymnasietiden hade varit sämre, och att hon möjligtvis hade gett upp sina drömmar om hennes föräldrar fick bestämma i det här. Det gäller att vilja. Vill du inte gå ner i vikt så kommer du inte lyckas, vill du inte hoppa det höga hindret så kommer du inte lyckas. 

Vilja är ett viktigt moment, men det finns lite fler faktorer som behövs också. Men det orkar jag inte gå in på nu. 

Jag ville bara komma till att min syster Anna är en grymt stor inspirationskälla i min viktnedgång. Vet faktiskt inte om hon visste det men det är hon. Hon är alltid där och stöttar mig. Det är jag tacksam för.


Tror ingen kan tänka sig att även min syster var överviktig förut, men det var hon och idag är hon skitsnygg! Snart är inte hon den enda smala systern, haha!Kommenter her

4 Kommentarer

2009-05-27 10:18:48

Hm, igår öppnade jag kartongen till min nya mobil, det satt en tejp i vägen så jag fick klippa upp den, det minns jag inte att jag gjorde på min förra....

Sedan tog jag upp mobilen, noterade att det satt plastfilm på framsidan och på kameralinsen, det gjorde det inte på den förra mobilen.

Det fanns fler spännande saker i lådan än förra gången, var det därför jag inte fattade hur jag skulle få över bilderna från mobilen till datorn tex.?

Det kom massor av inställningssms till mobilen när jag startade den, det gjorde det inte förra gången.

Vad fan var det med mig? Varför reagerade jag inte på att det var en begagnad telefon? Jag tror att jag var för glad helt enkelt. Jävla telekiosken!

Tur i oturen att den förra gick sönder så att jag fick en ny mobil!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-26 13:09:20

Idag skulle jag åka in och hämta min mobil. När jag satt i bilen kom jag på att min bror också skulle dit så självklart frågade jag om inte vi kunde luncha. Det blev wooken för min del, ris med kyckling och röd curry. Skittråkig maträtt, de hade så sjukt lite grönsaker i! Grön och röd paprika + lök. Nä, usch varför inte ha lite fantasi? Kanske är för svårt...

Min bror är helt underbar, tror inte det finns en roligare bror i hela världen!
Kommenter her

2 Kommentarer

2009-05-26 10:03:25

Tänkte ge er lite motivationstips som jag hittar hos mig själv, självklart funka inte detta för alla men något kanske funkar för dig!

*Jag vet att om jag bara gör det, så går det lättare och lättare för varje gång, jag går aldrig ut för hårt och pressar mig bara när jag verkligen känner att det är ett pass som jag klarar det både psykiskt och fysiskt.

*Jag gör det direkt efter jobbet. Åker man hem finns det oftast massa ursäkter, soffan är otroligt bekväm!

*Jag tar på mig något snyggt, jag har en joggingjacka som får mig att se lite sportigare och lite slankare ut. Det gör det lite mer okej att springa helt död förbi de snygga killarna i spåret.

*Istället för att tänka "fan, alla kollar på mig och undrar vad en sån tjockis gör i spåret som inte ens orkar springa" så bestämmer jag mig att de tänker "fan, hon kan nog bli riktigt snygg till sommaren, så som hon kämpar".

*Varje gång det blir jobbigt har jag hittat något som gör att mina ben fortsätter röra på sig, det är helt sjukt egentligen men jag tänker faktiskt "trummpinne, trummpinne, trummpinne" Känslan ska alltså vara att mina ben är trummpinnar. Detta är helt sant och funkar skitbra!

*Varje gång jag gör något bra, eller klarar något som jag pressat mig till så berömer jag mig. Är jag ensam i spåret så gör jag det högt, jag säger alltså "fy fan Helen, det här gjorde du riktigt bra" annars tänker jag det bara.

*Jag har med mig hunden, hon tycker att det är kul och då motiverar hon mig att fortsätta!

*För två år sedan så sprang jag 5 km utan att stanna, det är nästan motivation nog.

*Folk kommer att berömma dig när du berättar att du tränat, folk är duktiga på det och jag försöker själv berömma folk som tränar!
Kommenter her

2 Kommentarer

2009-05-26 08:49:11

Först bestämmer man sig, sedan tar man sig igenom en sjukt jobbig vecka med nya rutiner, sedan tar man sig oftast igenom en till, sedan börjar man känna skillnad och sedan är man oftast fast.

Fan jag känner knappt igen mig. För 4 veckor sedan skulle jag aldrig komma på tanken i soffan att "fan, jag klarar inte av att sitta här, jag måste röra på mig". Igår var jag alltså ute och sprang 2,5:an i solen, vilket inte brukar gå bra, men det gjorde det igår, jättebra till och med! Till råga på altt hade jag en fruktansvärd mensvärk som plågade mig. Efter rundan insåg jag för första gången att gympaläraren har haft rätt om att smärtan släpper för de flesta om man rör på sig!

Åkte sedan hem till mamma och pappa som hade lagad dillstuvad potatis och rökt lax (sååå gott) och satt och kollade på tv. Fick som sagt världens spring i benen och behövde röra på mig igen. Det resulterade i att mamma och pappa fick en nyklippt gräsmatta, tog mig ca 45 min och jag var dösvettig efteråt!

Nu är det PEPP!!
Det tråkiga med mens är ju att man går upp i vikt under tiden, så nästa vecka återstår och se vad jag egentligen väger.
Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-25 15:36:56

Alltså, jag blir galen på vissa människor!
Visst kan man ha dåliga dagar, det har alla men många är otrevliga utan vidare anledning!

Min nya mobil har inte funkat som jag velat, den stänger av sig själv hela tiden.
Så jag går tillbaka dit där jag köpte den och berättar vad som hänt. Telefonen ska reklameras och jag kan hämta en ny imorgon eller senast onsdag. Jag frågar då om jag ska vara okontaktbar så länge och då säger säljaren "ja, du ska väl vara glad att du ens får en ny telefon".

Va fan? Jag har haft telefonen i 4 dagar och den funkar inte som den ska! Är det mitt fel?

Sen är säljaren så jävla ohyffsad att i slutet lämnar han över en lapp och säger "vi smsar dig när du kan hämta en ny telefon". Då hade jag fan lust att skratta. Jag frågade hur han tänkt sig då, när jag inte har någon mobil!
"Ja juste fan, men du får helt enkelt fixa en, fråga din pappa eller någon kompis".

Alltså, jag orkade inte ens tjaffsa för jag var på så gott humör innan och vägrade bli sur. Men varför liksom?

 Kommenter her

1 Kommentarer

2009-05-25 09:07:37

Nu jäääävlar! Det här är så jäkla pepp!
Nu kör vi!

Startvikt: 72,6 kg
Dagens vikt: 69,7 kg.
Minus totalt: 2,9 kg

Min kropp sprudlar av sommrig energi och jag är så glad! Den här sommaren ska bli den bästa sommaren (något jag åtminstonde inbillar mig). Att gå ner i vikt är verkligen inte lätt, men det är så skönt att känna hur kläderna blir större och hur mycket lättare det går att springa.

När jag är färdig kommer ni att få se före och efterbild om jag vågar, men det borde jag ju!
Mitt mål just nu är 67 kg, det hoppas jag att jag har gått ned till om ca 3 veckor. Idag är det joggning som gäller, pepp, pepp, pepp!Kommenter her

2 Kommentarer

2009-05-24 18:24:04

Idag, fick jag den, sedan jag började för 4 veckor sedan "har du gått ned i vikt, det syns". Det var mormor som sa det.

Kändes verkligen härligt! Nu är det bara att ge järnet mer alltså, jag ska klara det den här gången (måste peppa hela tiden). Idag var jag och Carl (han var på min brors fest) och gick 2,5:an i skogen och snart ska jag och mamma ut och gå 1 h.


Blir mycket Londonbilder här men KOLLA skorna! Ge mig alla färger!!!Kommenter her

1 Kommentarer

2009-05-24 17:13:16

Satan, gårdagen blev värre än vad jag hade föreställt mig!

Vakna [X]
Gå ut och springa [X]
Äta frukost [-]
Åka till stallet [X]
Äta lunch [X]
Städa [X]
Tvätta [X]
Gå på Freestyle med hunden [X]
Duscha [X]
Åka till bror och fira honom [X]
Hämta mamma och pappa på arlanda [X]

Jag han nästan allt alltså!
Men satan vad trött jag var efteråt, var helt svettig. Trots att jag gjorde så mycket och åt totalt rätt så gick jag ändå upp 2 hg. Men, vågen kanske visar anorlunda nästa gång, jag hoppas det. Jag är sååå nära på att bryta 70 kgs sträcket nu!

 
Jag och några sexiga quinnor!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-23 09:16:05

Nu har jag vaknat, prickar av  det på listan!
Satan va trött jag är....
Hade en helt sjuk dröm innan jag vaknade. Drömde att jag var på något jättefint slott och att jag gick någon lektion där. När jag var klar med den så mötte jag en lärare som sa att vid kl 14 skulle jag på väldigt viktigt möte med mina chefer och P&G (de som "äger" Eukanuba). Fick veta att jag skulle till en del av slottsparken som heter Mistory och att jag behövde köra bil dit. Jag mötte en tjej som var i min ålder men som var indier och inte kunde prata svenska alls från början, sedan helt plötsligt gick det när jag sa "vilken fin bil du har". Det tackar hon för, sen säger hon "fy faaan kolla där en ASstor igelkott" Den börjar vanka mot vår bil och sen blir den en jätteful kattliknande djur som börjar hoppa mot vår bil. Vi blir skiträdda och den lyckas komma in.

Då blir jag helt plötsligt skitarg (typ som på Mini igår när hon sprang efter en fågel) så jag sprang ur bilen, jagade upp den här grejen och fräste och gormade och visade med hela jävla kroppspråket att vi inte ville ha och göra med den. Då försvann den(?).

Sedan hoppade jag in i indiens mammas bil som hade sätena bak och fram så hon satt på instrumentbrädan och körde. Vi åkte till Mistory och där hade Röllingbys studenter bal, så jag blev tvungen att byta om innan. Tog på mig en skittajt blå klänning med världens tylkjol. Sedan gick jag in på mötet och där var det massor av män. Fick min plats och då började det pinsama! Min klänning åkte ner hela tiden så att jag visade hela brösten gång på gång. Kommer ihåg hur jävla generad jag var. Helt plötsligt var vi på en båt! Någon i gruppen välter ett ljus och det börjar brinna.

Jag hoppar till ett fönster och skriker "skynda, hoppa båten kommer explodera". Jag, Niklas (VDn på företaget) och några till hoppar. Vattnet var varmt men hela tiden känner jag något sliskigt och trådigt röra vid min fot. Börjar simmar mot land och fortsätter skrika på de på båten. Halvvägs inser vi att branden är släkt och att det inte var någon fara. Sedan vaknar jag.

Man blir alltid så knasig av att drömma!


Appropå konstig, kolla in mannen i Hyde Park på Speakers Corner!Kommenter her

2 Kommentarer

2009-05-22 22:40:24

Tror det, för imorgon blir en tuff dag, eller åtminstonde en dag med mycket att göra. Har precis varit ute och gått också
Morgondagens planering:

Vakna
Gå ut och springa
Äta frukost
Åka till stallet
Äta lunch
Städa
Tvätta
Gå på Freestyle med hunden
Duscha
Åka till bror och fira honom
Hämta mamma och pappa på arlanda

Dra mig baklänges! Bed time på en gång tror jag bestämt!
Natti darlings.


Jag minglar med Mr Harry Potter, ser jag inte helt förtrollad ut?Kommenter her

2 Kommentarer

2009-05-22 14:10:52

Mini goes Iamsängel!


Kommenter her

3 Kommentarer

2009-05-22 13:14:11

Hahahah! Jag jobbar idag med min söta kollega Batchelor (Jonathan) och nyss sa han såhär:
"Helen, kolla på mina stora börst" och så log han sådär sött. Tror ni att jag höll på att garva ihjäl mig eller?


Brösten syns väldigt dåligt...


Bättre bild!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-22 12:08:50

Det är heeelt lugnt här och alla som ringer hinner verkligen prata ordentligt. Är jätteskönt!
Nu börjar magen kurra också.

Skickar en bounsbild på mig i headset, så som jag ser ut på jobbet!
Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-21 22:49:13

Vi börjar med att prata om världens godast mat - den grillade! Är ju helt galet underbart!
Idag grillade jag hamburgare (blandade köttfärs, vitlökspeppar, lite salt och vatten) till middag. Tycker det är mycket godare med hemmagjorda hamburgare. Vattnet har jag i för att jag fryser burgarna innan jag lagar dem, då faller de inte sönder lika lätt. Man kan blanda med ägg osv, men jag ville hålla ner kalorierna lite!

Till det bjöds det sallad, grillad majs, vitlöksås (gjord på lätt cream fraice, vitlök och svartpeppar) och potatisklyftor (gjorde på bakplåtspapper, då slipper man att ha på olja!).

Blev faktiskt skitgott!

Bevis:


Efter det kollade jag på det mycket passande och peppande programmet Fetman tog hennes liv.
Är helt sjukt hur en människa kan bli så jäkla fet! Man blir mörkrädd...
Dock är det bra att program som denna finns, för tydligen hade folk som var nära hennes extremt dödliga vikt tagit tag i sina liv och sökt hjälp. Skönt.


Spännande!


Bara lite förord, bilder på massa feta människor.


Kvinnan det handlade om.

I pausen passade jag på att fota mina naglar. Vad tycks?
Det var den enda färgen, den som jag gillade mest. Tycker själv den är sååå jag!

Sedan blev jag så jävla pepp på att gå ut och springa, speciellt efter programmet. Jag vägrar nu att "acceptera" hur jag ser ut, det GÅR faktiskt att ändra på det, och jag ska göra det! Däremot var det liiite tätt inpå middagen, den ville både komma upp och gav mig håll, men då stannade jag och gick en bra bit tills det släppte så att jag kunde springa resten. Skönt för både mig och Mini! Nu ska jag duscha och sova, vissa av oss måste ju jobba imorgon!
Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-21 16:20:40

Hm, ta mig inte till ett köpcentrum utan att påstå att jag inte kan ta med mig något hem. Haha, fan vad jag är värdelös.


Svår kanske att se men det är IsaDoras Eye Shadow 37 Crystal Mauve, 125:-


Depends underbara lack, 25:- st


Montini halsband (en vit och en rosa), 79:- st och örhängen (rosa) 29:- (just nu på Ur & Penn alla pärlor, 3 för 100:-)


Har länge pratat om en ny mobil, detta är min nya Nokia 5800 XpressMusic. Nokias motsvarighet till "ipone". Min är dock blå på sidorna.Eriks Jeansjacka, Lee 999:- + 50% rabatt, 499,50:-Kommenter her

1 Kommentarer

2009-05-21 13:32:05

Nu ska jag och lillebror Erik ut och köpa en ny jeansjacka till honom!
Själv borde jag inte köpa något, vi får se hur det går med det.


Dagens utseende! På tröjan står det Shake Me CherryKommenter her

0 Kommentarer

2009-05-21 09:51:37

Ni som är i Jönköpingstrakten ska helt klart åka och kolla på vår fin fina monter där.
Åhhh, vad jag önskar att jag också fick jobba!
Kommenter her

1 Kommentarer

2009-05-21 09:50:12

Seriöst, fy fan va mycket FOLK det var igår.
Det var kö - utanför Tommys! Helt jävla galet ju. Folk var så jävla packade, de flesta hade druckit sedan tidigt på morgonen, och jag kom dit nykter. Kändes helt värdelöst faktiskt, folk puttades, och var överallt. Jag började min hemfärd vid tolv. Orkade inte vara kvar.


Såhär såg jag ut, skittrist faktiskt :P Längtar tills jag kan ha lite finare kläder!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-20 17:32:23

Gick det idag när jag skulle jogga. Det var svinvarmt, benen kändes som bly och jag själv kändes som jag vägde runt 100 kg. Inte bra alls. Försökte dock jogga så gått det gick. Funderar på att gå på fest ikväll också, Joanna har mösspåtagningsfest, kan bli kul!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-20 13:45:22

Fy sjutton va skönt!
Idag slutar jag kl 15.00. Då ska jag ut och springa, sedan ska jag och Erik grilla korv och äta potatissallad.
Frågan är vart solen tog vägen?
Den kan dock få hålla sig borta tills jag har joggat klart.

Måste även tacka alla sötnosar på jobbet som peppar mig hela tiden, tack tack tack!


Efter gårdagens 5 km promenad, däckad i mamma och pappas supersköna soffa!

Bonusbilder på min enda stora kärlek!


Kommenter her

1 Kommentarer

2009-05-19 14:09:55

Startvikt: 72,6 kg
Dagens vikt: 70,5 kg.
Minus totalt: 2,1 kg

Hm, upp och ner och hit och dit med vikten. Önskar jag kunde hamna under 70 kg snart. Lägsta jag lyckats gå ner till är 67, sen har jag släppt allt och sen är det bara att börja om. Hoppas min nya motionsvana ska hjälpa mig att inte gå upp igen. Igår joggade jag kl 21 på kvällen, var jätteskönt. Kändes som att det var jättetidigt på morgonen!


Jag i en turbuss i London, underbara stad!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-18 12:49:06

Men rosa är inte direkt mulliga tjejer, så om jag blir smal, så ska jag investera mig själv i mer rosa. Jag älskar den där riktigt söta, sexiga utseendet men den passar inte mig till 100%. Däremot är jag inte mycket för den blåsta rosa blondinen, utan jag gillar skapra snygga tjejer! Att vara blond, vältränad och snygg hela tiden, är det förenat med att man är blåst eller är det bara jag som har fått för mig det?

Jag älskar mer och mer att bry mig om mitt utseende. Det är en underbar känsla att känna sig snygg! Men jag vet att "utseendefixering" är något som folk rynkar på näsan åt, och det vill jag ju inte att folk ska göra åt mig.

Knasigt inlägg. Ibland önskar jag att Mini hade lite mindre päls också, för jag hade gärna dränkt henne med halsband och koppel likande dessa:
Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-17 02:50:17

Kommer ifrån Tommys, och my hjärna is spinning round and round and round.
Kul att träffa massa åkersbergamänniskor, en del faktiskt som jag gick i skolan med. De kändes som de tom. var glada att se mig. Jag och min cykel tog oss hem vinglandes i kylan, tur att jag slapp gå, eller mest tur för mina fötters skull.
Hoppas jag sover länge imorgon. Planen är jogging, vi får se hur det går med det.

Småpojkar kommer aldrig vara något för mig, det gör skillnad med ett eller två år faktiskt. En 90:a känns som barnarov. Tur att det kom lite äldre sedan så man hade lite vettiga att prata med. Alla känner Christer Larsson, min pappa. Älskad av mig - älskar av alla.

Nu ska jag dansa i säng. Åh vad jag älskar att dansa, skulle så gärna velat ha mina älskade vänner där också. Saknar dem. Ni vet vilka ni är.


PUJSSS i rumpan, eller på eller var du bvill. Nu ska jag pussa kudden. Bättre än så verkar det inte bli. Döö.

Over and out!Kommenter her

1 Kommentarer

2009-05-15 16:16:55

Det går tufft till här, läs denna konverastion:

Staafen kommer bärandes på en stol som Mats har lånat.
Mats: "Oj, förlåt, den där glömde jag, jag kan ta den, det är lugnt"
Staafen: "Nejdå, det går bra, jag har ju både armar och ben"
Batchan: "Vilken tur, då är det bara hjärnan som saknas då"

Alltså seriöst, jag höll på att skratta ihjäl mig! Kom så jävla klockrent, kvicktänkt den där Batchan!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-15 09:16:46

Startvikt: 72,6 kg
Dagens vikt: 70,2 kg.
Minus totalt: 2,4 kg

Dagens träning: 2,5 km jogging i spåret, om jag orkar någon kort promenad också.

Jag vägrar att ge upp! Jag ska för sjutton klara det här. Nu jäklar!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-14 22:01:45

Idag fick jag ju hem mitt handsydda halsband till Mini som jag och Carl vann till henne på hennes 2 årsdag! Var otroligt fint! Är Jeanette som har gjort det.


Såhär ser motivet ut i bättre bild!

Nu ska jag kolla på extrem fettma och puscha mig själv :)Kommenter her

1 Kommentarer

2009-05-14 21:49:05

Igår var första joggingturen för i år, gick faktiskt helt okej, orkade inte upp för backarna men jag kom in i ett helt okej lunk. Känns jättebra och nu jävlar ska jag ge järnet. Var ute och gick med Therese, blev bara 30 min men kändes längre. Det får duga idag. Dessutom har jag ätit två glassar idag, inte likt mig alltså!

Bonusbild från igår efter joggingen = titta och skratta, jag bjuder på den!Kommenter her

1 Kommentarer

2009-05-14 15:51:21

Har ätit glass nummer två för i år (jag räknar pinnglassar). Detta kommer väll bli årets glass för mig eftersom den bara innehåller 99 kcal, är helt perfekt! Jag har verkligen tagit tag i min viktnedgång nu (för säkert 10001000100010001000 gången!) Men nu orkar jag inte vara överviktig längre, det gör ont i knäna, jag har aldrig kunnat ha de kläder jag verkligen vill ha och jag har pinsamt dålig kondis!


Nya Solero!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-14 14:30:20

Och det har vi fattat nu. Jag gillar inte ovilja att lära och snålhet i djurägare, men det får man på något sätt acceptera.
Här har ni en jävligt bra motivering:
Kommenter her

0 Kommentarer

2009-05-13 22:26:27

Frågan är egentligen hur många som såg sambandet med att jag slutade blogga och att Carl och jag gjorde slut. Jag orkade helt enkelt inte skriva om mina dagar och vad jag gjorde när jag inte kunde involvera Carl längre. Trots att det var ett gemensamt beslut så var det en av de svåraste beslut jag har tagit och ja, jag saknar honom varje dag. Vi hade ändå varit tillsammans i 6 år!!! Jag mår bra, det gör jag men jag inser att jag är ensam (jag vänjer mig mer och mer för varje dag), och som jag skrev i mitt senaste inlägg, det är tur att jag har mina kollegor. Jag är förvånad på många sätt över hur få kompisar jag egentligen har och hur jävla få som har frågat hur jag mår och om jag vill vara med på saker. Det finns några, och de tackar jag för, men de andra som jag ändå trodde skulle komma fråga. Kanske komma över och dränka lite sorger med vin eller glass eller vad som helst. Jag känner mig fruktansvärt sviken av andra "kompisar", vad fan är det med er? Varför visar ni ingen respekt gällande det som har hänt?

Inte en enda kompis har firat min födelsedag, jag hoppas det är för att jag själv inte orkade fixa något. Men jag är självklart glad för de grattishälsningar jag fick. Det är svårt det här, jävligt svårt men jag ska bli starkare och jag ska börja leva det liv jag vill. Just idag är ingen bra dag bara. Jag önskar bara ibland att jag kunde vara som någon annan.

Böltime it is. Jag är ledsen, resten av inläggen blir mer happy, jag lovar.
Ville bara förklara.Kommenter her

0 Kommentarer