Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2010-04-29 09:53:37

Jag ska ansöka om ett stamnamn till min kattuppfödning, och jag har två ord jag gärna vill ha med:
Mini (efter min hund) och Paws (tass). MiniPaws hade funkat på kattsidan, men inte på hundsidan tyvärr, vilket jag gärna skulle vilja ha samma uppfödarnamn om det bli aktuellt.

Jag har funderat på Mini Pink Paws - för det är så jävla mkt jag!

Någon som har lust att komma med ideer?!
Kommenter her

3 Kommentarer

2010-04-28 21:10:56

...GNÄLL! Alltså jag börjar nästan gråta. Var ute nyss och joggade, och jag är så SJUKT trött på mina höga krav.
Just nu är jag så onöjd med mig själv, min kropp, min kondis, min vilja och allt. När blir man nöjd med sig själv?
Jag som alltid brukar vara så jävla glad och pepp känner mig nu rätt nere. Hm, är det någon som vet något bra förslag för att ta motgångar lite bättre än vad jag kan göra?


Lite pepp!Kommenter her

1 Kommentarer

2010-04-25 09:18:19

Vilken SKITdålig helg det har varit. Fredagen sög, varför tänker jag inte ens gå in på, lördagen på dagen sög, men kvällen var riktigt, riktigt, riktigt rolig! Såååå underbara vänner jag har! <3 Men den här dagen kommer suga den också, ska städa, jobba, träna och tråka. Precis som vanligt på söndagar! Yay....

I onsdags (21/4) så sa jag, nu ska jag minus 4 kg. Vägde 62 kg då. På 4 dagar har jag gått ner 2 kg. Är det någon som vet hur fan man bantar så är det jag! Eller ja, igår var egentligen dagen jag vägde 60 kg, men jag brukar vänta en dag för att se om jag väger samma dagen efter, och det gjorde jag, eller tom. 59,8 kg, så lovely as hell!

Fy fan för fläsk!

Igår träffade jag en vän som jag inte träffat på huuuuur länge sedan som helst, 2 år sedan på min 20 års fest, och det kändes som ingen tid alls. Cissan och jag bodde med varandra på gymnasiet och vi var med våra andra medboende ett riktigt tajt gäng!
Kommenter her

1 Kommentarer

2010-04-23 09:18:53

"Tänk om jag hade samma plånbok som de där"
"Tänk om jag hade samma figur som de där"
"Tänk om jag hade samma hår och utseende som de där"
"Tänk om jag kunde bo på samma sätt som de där"

Ja men sådär kan man fan hålla på hela jävla dagen. Egentligen är jag inte bitter, men månadens lön är det minsta jag fått någonsin, nästan lika mycket som jag brukade få i studiebidrag. WOHO, livet är verkligen underbart, eller nått. Life sucks. Fast idag hade jag gått ner 0,4 kg - väger alltså 61,4 kg nu. Nu är det på gång!Kommenter her

0 Kommentarer

2010-04-21 20:46:21

Allt lyckas, med viktnedgång alltså. Idag stod som sagt Tacopaj på matsedeln, och helt ärligt, när man själv alltid lagar mat så lagar man ju bara sånt man själv gillar. <3 börjar ju alltid spela kl 19, så då tänkte jag att jag skulle ner och träna medans och jag blev ju tvungen att laga maten innan jag skulle ner och träna. Så när maten väl var klar så tänkte jag ungefär 1000 gånger om jag skulle skita i att träna och svulla i mig all den paj som inte <3 ätit. Jag lyckades hålla mig till planen, gick och tränade, åt en bit och åt sallad till.

Man måste berömma sig själv för de små framsteg man åstadkommit.

Well done!


Bjuder på en mycket fin bild!Kommenter her

3 Kommentarer

2010-04-21 10:06:58

Och INGA ursäkter. Det behöver inte vara måndag för att man ska "ändra" sig, det kan man göra när man bäst känner för det. I morse började jag med en liten promenad och sedan åt jag "frukost" gjord på mina gamla bantingsspecialiteer. Köttfärs, ägg, majs och fetaost med lite kryddor och ketchup. Riktigt gott faktiskt. Köttfärs och ägg gjorde helt klart min viktnedgång framgångsrik!

Snart ska jag vidare till Tommys och jobba till 16, sedan blir det tacopaj till middag. Ikväll när <3 spelar WoW ska jag faktiskt ner till gymmet och träna lite. Vågen tickade neråt idag, vilket är bra. 61,8 kg stod den på.


PEPP!Kommenter her

4 Kommentarer

2010-04-20 20:36:40

TITTA bara på dem!!! Tror ni fattar varför!


De är ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSA!!!!!Kommenter her

6 Kommentarer

2010-04-20 14:50:46

För att jag får 0 respons, trots att ni är rätt många som läser. Men jag har blivit ombedd personligen att fortsätta så vi provar igen. Vikten går inte bra alls, väger 62,1 kg vilket är massor för mycket. Äter som en gris, massor, onyttigt och ofta. Inte bra - inte bra alls. Gamla Helen finns INTE kvar, inte ett enda spår :(

För er som inte vet så är jag och Tim numera sambosar! Är bara heeeeeelt underbart att ha honom hos mig varje dag. Dessutom är det skönt att inte nån av oss är speciellt bråkiga av oss. Lovely! :)
Kommenter her

6 Kommentarer

2010-04-01 10:01:00

Jag har bestämt mig för vad jag ska bli, jag ska bli hovslagare! Imorgon ska jag skicka in blanketten för en lärlingsplats och hoppas på det bästa. Vi får väl se hur det går på den biten :) Man går med en utbildad hovslagare i 2 år och sedan skriver man ett prov för att bli godkänd. Blir ju nästan lite nervig. Undrar om det går att kolla vilket behov de har av lärlingar till hovslagare?!

Plus och minuslista:
+ Bra med cash, eller tom. jävligt bra med cash.
+ Arbeta med hästar.
+ Mini kan följa med.
+ Bra arbetstider.
+ Egen firma med sig själv som egen chef.
- Slitigt på kroppen.
- Stora risker för yrkesskador.
- Sveriges väder är inte direkt awesome att jobba i, hösten och vintern är både kall, blaskig, lerig och äcklig.Idag ska jag städa hela lägenheten, det ser förjävligt ut här hemma. Sedan ska jag och Tim till Arlanda och köpa fäljar till hans bil.
Kommenter her

3 Kommentarer