Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2010-07-26 20:32:35

Imorse glömde jag ta på mitt halsband, såhär låg det när jag kom hem!!
Kommenter her

0 Kommentarer

2010-07-26 20:31:08

...dansar musen (mössen) på bordet!

Eller?!
Nä, jag städar. Men Tim är hos Barre och hälsar på. Är glad att han åtminstonde har kompisar som han kan träffa sådär när han vill hela tiden. Tyvärr har jag det inte lika lätt, det verkar bli så rätt fort när man skaffar förhållande. Men de vänner jag har är jag jätteglad för, även om vi ses för sällan! Hela lägenheten behöver ett ansiktslyft, det ser förjävligt ut här. Jag och Tim firar ju 5 månader imorgon och jag vet att han hatar när det är stökigt, så jag ska försöka få lite ordning här hemma! :)

Boktips från mig:

Att älska som en porrstjärna - En sedelärande berättelse

Detta är en förtvivlat otäck, ärlig och vansinnigt vacker självbiografi - skriven tillsammans med journalisten och författaren Neil Strauss - om hur Jenna Jameson blev det största namnet i porrens historia. Jenna Jameson berättar om sin långa väg ut ur helvetet, från tonåren och Las Vegas sjaskiga baksida, via motorcykelgäng, strippklubbar och amfetamin, till ställningen som porrvärldens ledande stjärna. Boken är en växelvis tragisk och triumferade uppväxtskildring, en anmärkningsvärd uppvisning i kvinnlig styrka.

Jenna Jamesons omtumlande story rymmer alla de givna bakgrundsdetaljerna: svart som natten, motbjudande realistisk - och bitvis vansinnigt rolig. Men Jameson har inte varit feg: Att älska som en porrstjärna - En sedelärande berättelse är ingen simpel gråthistoria. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider.

Utdrag ur boken:
"Ginger Rogers gjorde allt som Fred Astaire gjorde, men hon gjorde det baklänges och med höga klackar."

Började läsa den förra veckan och är ungefär halvvägs. Jag tycker den är STÖRTSKÖN, men är man lite rädd för vad folk tycker ska man inte läsa den på bussen som jag gör. Det är fruktansvärt många som tittar (speciellt gubbar) på en eftersom det är en hel del nakenbilder!

Mattips från mig:
Coffeehouse by George har SJUKLIGT goda sallader! Den här betalar jag 98:- för och jag blir alltid proppmätt! Självklart ingår det salladsbuffe och massa goda saker till - tex. min macka ovanför med tappenad!
Kommenter her

0 Kommentarer

2010-07-26 08:49:28

Jag tycker det känns riktigt tungt att vara sjuk och sen välja att gå till jobbet, för när man är sjuk tillbringar man mesta tiden i sängen eller soffan sovandes, och det är ungefär det jag har gjort den närmaste tiden. Sovit hela dagen, hela natten och inte vaknat för att äta för ens runt 11 tiden. Igår var jag visserligen ute med kompisarna - men givetvis utan alkohol och jag körde för att komma hem fort. Nu ska jag precis börja bege mig till jobbet och en regnig dag som denna är det faktiskt helt okej!


Bilden tog Tim på mig igår, runt 1 innan vi skulle sova. Haha :)Kommenter her

2 Kommentarer

2010-07-12 08:43:35

Igår var jag och min älskade ute i Norrtälje och glassade runt :) Vi promenerade runt i stan och tittade och sedan gick vi och köpte en varsin sallad som vi åt i hamnen. Satt och pratade och myste lite innan vi gick till deras loppmarknad och tittade, hittade inget kul - fast det är inte helt ovanligt.

Väl hemma så städade jag lite innan vi köpte glass och tog med oss en filt ner till Ekbacken där vi solade ett tag. Sen gick vi hem och käkade middag och åt den för första gången ute på balkongen :) Jättemysigt!

Gårdagens mat:
Frukost: Inget
Lunch: Kycklingsallad m. rhode islanddressing
Mellanmål: Soleroglass, 99 kcal :)
Middag: Köttfärsrullar med bacon utanpå som vi grillade, sallad, lite kebabsås, lite rhode islanddressing och oliver


Startvikt: 73,6 kg 10/8 - 2008
Dagens vikt: 60,0 kg.
Minus totalt: 13,7 kg
Målvikt: 55 kg
Vikt kvar: 5 kg

Jag fick min mens igår så jag antar att jag ligger lite högre i vikt än vad jag borde :)Kommenter her

1 Kommentarer