Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt










2010-06-17 11:51:39

Trots att jag inte är singel, och totalt upp över öronen förälskad i min sambo så stöter jag självklart på en hel del killar ändå. Igår var en sådan dag, han kom fram till mig ute och sa "hej, är det pallen här utanför som jag ska ta". "Hm, ja vill du det så ta den", svarade jag. (Vi får ju leveranser på massor av träpallar varje dag och har ingenstans att göra av dem, perfekt om någon frågar om de får ta en tom pall. "Mja, alltså, vi skulle hämta något" Aha, tänkte jag och sa "är det Royal Canin ni ska hämta" "Nääe, inte vet jag?!"

Alltså, hm, han vet inte vad han ska hämta?! Jag ber honom följa med in i butiken och genast drar han upp sin t-shirt över näsan och ser ut precis som en riktigt jobbig skitunge på 12 år. Jag kunde verkligen inte låta bli att säga "vad fan är det med dig, tycker du det luktar illa eller?!" Varav han svarar: "Ja, fy sjutton". Då sa jag "fy vilken jäkla mes du är". Snacka om att totaldöda sin manlighet. Enligt min mening är det helt hjärndött som kille att gnälla, klaga och mesa sig, om det VERKLIGEN inte är befogat. Kan ju tillägga att killen åkte därifrån utan någon hämtning. Detta hade, om jag varit singel, gjort honom totalt ointressant.

Jag menar, min kille är ingen djurmänniska direkt, han är ingen kille som gillar lukten av djur eller nått, dock har han ändå jobbat med mig i djuraffären, utan en endaste antydan på klagan, det är manlighet.

Eller vad säger ni?!






Kommenter her

1 Kommentarer

2010-06-16 21:52:40

Dags att självplåga sig lite på gymmet, vad gör man inte för att se snygg ut, man hårdtränar så att man knappt kan gå eller ens lyfta saker. Knasigt egentligen.

Min Man Är Underbar. Kontring:




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-06-15 21:35:01

...är det rätt eller fel?!

Igår var jag kärring, och Tim skämdes ordentligt. Frågan är - skulle ni skämmas eller tycker ni faktiskt att jag gjorde rätt? Det var 3 st 5 - 6 åringar som åkte i en rätt så brant backe, på rumpan, på skateboards utan hjälm. Jag sa direkt "jag MÅSTE säga åt dem att de inte kan åka utan hjälm" varav Tim genast sa "neeej, gör inte det, det skiter dem i". Jag sa till dem och svaret jag fick var "vi har ingen hjälm". Jag sa då "ni får se till att köpa er en, det gör jätteont att slå sig och ni kan faktiskt dö".

De fortsatte åka, Tim fortsatte skämmas och jag - jag vet inte, jag kände mig gammal.



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-06-14 19:55:52

Går det? Nääää, självklart inte.
Här hemma blomstrar kärleken. Vi två är så förälskade att man, trots att man är sjuk, snorig, spyr och allt känner sig full av liv och lycka! Jag är verkligen, verkligen lycklig.

Jag är bra jäkla duktig att hitta på överaskningar och på att visa min förälskelse för Tim. Idag blev det detta:





Hela hallen, köket och vardagsrummet är fullproppade med kärlekslappar!! <3
Tims kommentar var: Måste vi ta ner dem?! Jag vill ha dem kvar! Och kvar sitter dem...

Och dagens middag:






Kommenter her

3 Kommentarer

2010-06-13 22:23:59

Eller nått. Rätt trist dag, vi halvsov oss fram till kl 14.30 idag sen kollade vi på tv och satt vid datorn. Jag färgade äntligen min utväxt :) Blev till att grilla i regnet och sedan dra till Rågsved och möta upp Malin, Kim och Lisa för att skriva papper. Nu är det bara det sista kvar innan vi kan skicka in våra förslag till byte.

Sedan blev det att åka och storhandla, <3 var så trött att han var ungefär som ett barn att ha med sig, tur att jag tycker om honom så jävla mkt.

Är så skönt med helgerna, då får man äntligen ses ordentligt och umgås, älskar att umgås med honom och älskar honom mest av allt! Är så härligt bara! ^^

Nu ska vi sova, hörs imorn! Tjing!



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-06-12 23:38:43

Idag har varit en dag som har varit upp och ner. Iom min otur att vara sjuk blev det sängen mkt tidigt igår, sen sov vi till runt 13 innan vi gick upp och behövde komma ut i friska luften lite. Vi åkte till stan och kollade på årets Zombie Walk 2010! Så fränt! Vi gick med i tåget ett tag (självklart inte uteklädda!) innan jag blev för trött och ville gå mot bilen igen. Det var helt klart skitkul!



Sedan fick jag med mig lite hårfärg, hårspray, lotion med kokosnötslukt, rosa shorts och ett rosa linne (båda 49,50:- st). Nöjd! Sen hem, däcka ett tag, trött som fan. Sen körde jag Tim till en fest där jag satt i knappt en timme innan jag blev så snurrig av medicinen och trött och hostig att jag åkte hem, så nu sitter jag här och glor på tv, under ett täcke och saknar min andra halva. Men han kommer nog hem snart! ♥



Kommenter her

4 Kommentarer

2010-06-11 19:18:41

I min "lilla" sjukdomshistoria nu så kände jag att jag behövde handla lite saker som jag har spanat in med mina efterlängtade skattepengar! Det blev:


Silk-épil Xpressive epilatorer Brauns bästa någonsin är nu ännu bättre. Upplev den mest skonsamma och kompletta epileringen någonsin från Braun. Nyhet Silk-épil Xpressive Wet&Dry - nu ännu skonsammare. Den nya Silk-épil Xpressive Wet&Dry är speciellt designad för epilerig i varmt vatten. Varmt vatten är avslappnande och lugnande. Värmen förbättrar din cirkulation, stimulerar produktionen av smärtlindrande substanser och gör din hud mindre känslig: Rekommenderas av tyska dermatologer för en mer skonsam epilering.

Har ALLTID varit fundersam över att skaffa en, jag kommer aldrig palla att vaxa, och det här låter faktiskt helt okej. Jag är så trött på att raka mig, och det är min hud också trött på att jag gör!

Sedan blev det en annan grej som jag också suktat efter:

Hårfölängning! Kommer bli riktigt spännande att prova! :)


Silikondroppar till löshåret :)



Kommenter her

7 Kommentarer

2010-06-11 13:04:59

Nej, jag har inte tagit droger, men däremot tagit min hostmedicin cocillana och blir så otroligt sjuk efter det. Att gå från lägenheten till bussen tog 5 min extra tid, behövde något att fokusera på när jag åkte buss, ringde Tim som dock inte kunde prata och kunde inte heller läsa. Jag satt och räknade från ett till tio ett antal gånger. Har inte kunnat äta och när jag äntligen kom till butiken så spydde jag två gånger, öppnade butiken, spydde igen, tog några kunder, spydde igen, försökte ta en kund, bad om ursäkt till denne när jag behövde sätta mig ner, försökte andas djupt, frågade "ska du betala med kort eller kontant" han låta köpet gå igenom innan jag var tvungen att springa till toaletten medans jag spydde i handen. HELT SJUKT! Bad kunden åter igen om ursäkt, hon fick sina kort stämplade och sa "lilla vän, du ser helt blek ut".

Jag fick ringa min chef som skulle komma och jobba med mig och hon sa åt mig att stänga butiken till kl 11. Självklart lät de mig åka hem men de behandlade mig så bra. Jag är så jävla glad att jag har sånna toppenchefer! De beordrade mig att vara hemma även imorgon och Linda, min andra chef erbjöd sig att jobba istället för mig på måndag! Det är ju 3 dagar tills dess :) 

Sedan har vi min otroligt gulliga pappa! Han kom och hämtade mig, i stan, trots jobb, knappt 1 timme efter jag ringt, utan gnäll, utan att jag ens behövde fråga. Han erbjöd sig. Fan vad jag älskar honom - och resten av familjen. De ställer alltid upp och är alltid världens bästa! ♥




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-06-10 11:49:07

2:a fästingen detta år som vandrat på mig, så jävla ÄKLIGT! Fästingar som sitter på djuren är helt okej, men de är så SJUKT obehagligt när de vandrar på en... BLÄÄÄ!



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-06-10 11:13:26

Sitter här, förkyld, trött, rastlös men orkeslös och glor på en av de bästa program som existerar. Biggest Loser. I detta program ska deltagarna genomföra ett marathon, 4,2 mil. Själv sprang jag 5 km i VårRuset för 2 veckor sedan, och DET tyckte jag var en bragd. När Ron, som gått hela vägen med otroliga smärtor efter mer än 13 timmar närmar sig mål, börjar mina tårar droppa. Stark!




Kommenter her

1 Kommentarer

2010-06-10 09:48:20

Jag vet inte hur många av er som hängt med på att vi försöker flytta, och det har varit en massa turer överallt. Som min syster sa "Snart har ni "bott" i hela stockholm". Haha, ja det är nästan sant. Vi har varit påväg lite överallt faktiskt. Igår var vi i en lägenhet i Farsta Strand som föll båda oss i smaken. Nästan lika stor som vår, mkt liknande tapeter (en samma, en samma fast annan färg) inglasad balkong och jättenära tunnelbanan som tar mig direkt till jobbet på 28 min. Lovely. Sen är ju bara frågan om alla hyresvärdar accepterar bytena.



Startvikt: 73,6 kg 10/8 - 2008
Dagens vikt: 59,9 kg.
Minus totalt: 13,8 kg
Målvikt: 55 kg
Vikt kvar: 4,9 kg



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-06-09 15:45:40


Foto: Maria Neuman




Kommenter her

5 Kommentarer

2010-06-09 15:26:37

Woho vad underbart! Lite klirr i kassan känns megaskönt! :) Dock gick det mesta till att betala mina föräldrar för en hel del skulder jag dragit på mig... Men, jag är glad ändå! :)




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-06-09 11:07:53

Big no no!

Är du som jag, som efter i princip varenda middag blir sugen på choklad, jag kan lätt trycka en 100 g marabou på 10 minuter. En sådan chokladkaka har ungefär 550 kcal i sig. Det är ungefär 1/3 av mitt dagliga intag när jag försöker "banta" (deffa, hålla igen, osv.). TROTS det så väljer jag ibland bort lunchen för att kunna trycka den här chokladkakan som är helt fullpropad med socker. Helpuckat. Eller de dagar som jag har skött mig perfekt med maten hela dagen för att sedan trycka massa choklad på kvällen. Mer än puckat.

HÄR får ni något som är puckat:

Igår gjorde jag äntligen något åt det som kommer funka. Jag läse analysen på Tims "Pucko Extra kakao" som står i kylen, och vet ni vad?! När jag drack 1 dl sådan, gav det mig 70 kcal. Och jag var NÖJD efteråt.
DRÖM för alla oss med chokladberoende! 1 liter kostar ca 10- 15 kr på en vanlig mataffär. Billigt - och gott!

Tjohoo :)



Startvikt: 73,6 kg 10/8 - 2008
Dagens vikt: 60,2 kg.
Minus totalt: 13,4 kg




Kommenter her

3 Kommentarer