Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2010-05-27 09:17:35

Den pendlar, upp och ner. Just nu är den påväg ner - äntligen. Har tagit tag i mig själv som sagt igen. Ligger på 62,1 kg idag. För ett par dagar sedan låg jag på runt 63,3. KATASTROF!

Livet ÄR bra härligt just nu. Sommaren är på ingång, jag är kär, frisk och mår bra. Jobbet går skitbra och jag bara njuter i fulla tag. Nu håller jag på och tvättar i fullt sjå. Alltid lika "kul". Är dock skönt när det är gjort. Senare bär det av mot jobbet och sedan ska jag följa med Tim och kolla när de spelar fotbollsmatch! :) Det kommer bli underhållande! :D

Jag vill ha en kamera btw! Min är trasig sedan länge och jag tycker det är så kul att ha bilder ifrån saker man ha gjort. Står högt på min önskelista, som kommer dröjja ett tag innan det händer nått ;)Kommenter her

1 Kommentarer

2010-05-24 10:26:30

Denna tidsperiod har jag grävt ner mig i godis, chips, skitmat och ingen träning. Har väl inte direkt känts som världens bästa grej att skriva om, trots att man egentligen ska ta upp motgångar också, de är bara lite mindre intressanta att läsa om. Förut orkade jag knappt springa 2 - 3 km utan att nästan börja grina av frustration. Idag sprang jag 5 km som att jag inte gjort något annat. Ibland behöver man verkligen vila. Bara få vara liksom.

Livet rullar på riktigt bra nu. Om ca 3 veckor så flyttar antagligen jag och Tim härifrån, det blir en resa till bagarmossen. Byta av lägenhet med ett annat par. Både han och jag vill komma närmare jobbet. Det känns både spännande och trist. Jag älskar åkersberga och min familj, men vi båda har familjen här så vi kommer att hälsa på massor! Blir knasigt dock att inte bo i vår lägenhet något mer. 

Tror jag verkligen börjar bli "sommarsjuk", har suttit och suktats efter alla kärleksbilder på kompisar som förlovar och gifter sig. Jag är helt ärligt så AVUNDSJUK! Det är väl egentligen inte själva förlovningen eller äktenskapet jag är avundsjuk på, utan ringarna, klänningarna, festen och allt annat. Och kärleken förståss. Men det kanske blir om några år - eller inte, det återstå att se!

Kram på er!

bloglovin

 Kommenter her

2 Kommentarer

2010-05-02 10:45:45

Har precis varit ute och joggat, och när jag kommer in flåsande här hemma lägger jag mig på soffan och gråter. Varför?! För att jag inte kan ta motgångar. Hur kan jag, som är 22 och väger 61 kg och som dessutom tränat av och till ha så sjukt dålig kondis? USCH va jag känner mig besviken och dålig. Blä på mig.

Opepp och otaggade inlägg på senaste tiden - ledsen för det...

Nu ska jag iaf duscha och fixa mig sedan ska jag med syrran och hennes man och titta på tre visningar. Sedan blir det att färga om syrrans hår, fixa dagens mat, gå ut och gå och sedan storhandla. Blir nog en bra dag idag i alla fall. :)Kommenter her

1 Kommentarer