Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt










2010-11-11 07:30:42

Vi har blivit fler i familjen! Detta är lilla söta Hera och hon är en dvärgschnauzer född 2004. Hon funkar superbra med katterna och är en pigg och glad tjej! Detta ska bli spännande :)



Nä, skämt å sido. Det är bara en av Minis dagiskompisar som sover över här i 2 dagar :)
Men hon är verkligen suuuuuupertrevlig!



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-11-08 21:18:51

Idag var vi med om en otroligt jobbig olycka på jobbet. En hund var med i en trafikolycka och avled tyvärr. Jag såg allting och hela dagen har varit som en enda dimma. Det kan vara en av de jobbigaste grejerna jag någonsin har sett och jag kan inte tänka på något annat just nu.

Vila i frid finaste Tello <3




Kommenter her

6 Kommentarer

2010-11-08 07:23:37

Fy faaaan va jag är trött! Är helt galet. Mina ögon ville inte ens öppna sig när jag skulle vakna imorse och klockan ringde. En possitiv känlsa när jag vaknade: Träningsvärk! Wohooo! Thats good! Nu ska jag bara se till att överleva dagen med alla hundarna hängandes i mina armar, och hur det går återstår att se...

Måste även visa vad jag lyckades med igår! Jag borrade med jorden största borr OCH fick upp både klockan och tavlan. Jag har altid varit lite rädd när jag ska hålla på med borren, men nu när vi har borrat så mkt har jag vågat mig på det ändå, mkt tack vare Tims hjälp. Så det här fick jag upp utan någon hjälp, för Tim var inte hemma!



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-11-07 22:13:04

Jag hoppas att jag är på g igen, för jag behöver det. Körde mycket mage. Jag är inte jättenöjd med maskinerna tyvärr på mitt gym, men det är iaf billigt. 199:- för öppettiderna 24/7 - och det kan man ju inte klaga på. Jag shoppade även lite innan, det blev ett par skitsnygga jeanslegging i svart och en stickad klänning i grått från Carlings. Har även bättrat på min hårfärg. Bra dag idag. Hade dock gärna varit ledig imorgon igen... :P


Benpress eller något annat, det är frågan!



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-11-07 22:07:10

Att vakna en lördagsmorgon hos mina föräldrar är en känsla som man inte hittar någon annanstans. Man ligger och myser i sängen fram tills 10, då är det dags för melodikrysset och frukost med rostatbröd och 711 olika pålägg! Det har vi aldrig hemma... Det är svårt att skriva för att få fram en känsla, men jag bjuder på lite mysbilder så kanske ni förstår ;)






Mina två mysigaste älsklingar <3






Kommenter her

0 Kommentarer

2010-11-07 20:35:06

Ja, en helg har gått utan att jag har kunnat blogga. Vi har varit i Åkersberga för att besöka vänner och familj. I fredags hade mina föräldrar (möjligtvis infört?!) en tradition (förhoppningsvis) i familjen. Nämligen kamsdagen. Kams är samma som palt (kommer från norrland) men i södra norrland kallas det för kams, är en blandning mellan riven potatis, kornmjöl, vetemjöl och salt. I detta stoppas fläsk och kokas sedan. Kamsen äts med ännu mer stekt fläsk, löksås (lök och smör) samt mjölk att dricka. Sjuktligt gott. Dagens efter steks kamsen upp till frukost! Så det är en måltid som man njuter dubbelt av!


Vi äter dock utan lingonsylt, men det kan man absolut äta till!



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-11-05 13:07:59

Det hör jag hela tiden på jobbet och jag säger bara nej, nej, nej, nej! Det finns inget som heter kräsen katt! Det finns katter som vet hur de ska flörta med sina ägare möjligtvis, men det är otroligt sällan en katt är kräsen. Mitt bästa tips är att alltid, om det inte är ett måste att byta, att låta katten gå på samma fodermärke hela livet. Ge inte katten massa olika sorter, den har inget behov av det. Vi människor har ungefär 10000 smaklökar och kan alltså känna en helt annan smakupplevelse än en katt som endast har runt 500 smaklökar. Katten ”äter” oftast med näsan, och det är det som är det viktiga.

Se till att ta ut all luft ur påsen och återförslut väl, då behåller påsen aromen bra. Jag köper alltid 10 kgs säckar till mina katter och de vet inte ens vad ordet kräsen är. Dessutom är de alltid bra i magen och friska i övrigt. För inte över dina egna matkänslor på din katt! En katt i naturen skulle heller aldrig säga ”nä, nu har jag ätit möss i 5 år, jag är så trött på det så nu dör jag hellre”.

På många av de här meningarna skulle jag kunna sätta in hund istället, men den här gången blev det om katt :)




Kommenter her

4 Kommentarer

2010-11-05 10:20:25

Thats me. Idag blev det städning och hålla koll på butiken som blev mitt uppdrag. Rätt nice när man går runt och snorar och nyser lite. Jag tror inte ni förstår hur mycket hår och skit det blir i boxarna efter bara någon dag från våra små monster vi har ;) Ser fram emot att åka hem för helg om 4½ timme!




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-11-05 07:07:28

Idag är det en kort dag på jobbet, slutar redan vid 15. Det är ju röd dag imorgon, så thats why! :)
Vi ska åka till Åkersberga efter jobbet och blir där till åtminstonde lördag kväll. Planerna är att få över en garderob till brorsan också, det återstår att se hur.



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-11-04 21:58:36

Jag veeet att det alltid är motgångar när man ska börja "nytt" liv - igen. Jag har ätit choklad nu på kvällen, rätt så mkt choklad och det är inte bra. Men samtidigt har jag rört på mig ordentligt idag på jobbet och jag är sjuuukt trött! Vet ni vad det värsta är?! Jag har bara gått upp några kilon (typ 2 - 3 kg) och ändå känner jag mig för fet för kläder jag kände mig fet i när jag var 10 kg plus. Man vänjer sig fort vid en ny form.




Kommenter her

2 Kommentarer

2010-11-04 18:28:16

Idag på jobbet skulle jag bada vår finafina basset Hugo. Han må vara liten i mankhöjden, men den hunden VÄGER en massor, haha. När man är ute med honom, är det alltid han som till 100% vet hur man ska göra för att få nosa lite extra. Idag när jag skulle få in honom i duschen fick jag använda en jävla massa muskler för som sagt, han vet vad han vill, och hur man gör det ;)

Men det är svårt att inte älska en sån här snygging - och otroligt speciell hund!





Hugo - the one, nybadad!



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-11-04 07:38:58

Idag är det måndag - eller va?! Är det inte?! Nä, det behöver faktiskt inte heta "jag börjar mitt nya liv på måndag". Man ska börja sitt nya liv direkt när man bestämt sig, det går oftast lättast. Det jag egentligen ska göra är att äta bättre och inte äta massa skit, så som jag gjorde förut, fast mildare. Och givetvis komma igång med träningen igen.


Gårdagen - big no no no! Jag var inte skyldig till allt dock ;)

Dagens frukost

10 tummar upp!

En av de bästa sakerna med mitt jobb är ju att jag varje dag ungefär får 3 timmars gratis promenader. Det är inte illa pinkat!




Kommenter her

3 Kommentarer

2010-11-03 21:11:56

Såhär innan läggdags. Fy bubblan va snygg min lilla donna är! Det här är det enda täcket hon har, och absolut det enda täcket hon någonsin kommer att ha, och hon har använt det en gång, haha.




Kommenter her

4 Kommentarer

2010-11-03 20:28:59

Men bara i just det ögonblicket man äter det, sen är det verkligen allt annat än gott. Jag tror jag sagt "jag ska aldrig mer äta pizza" oftare än jag har sagt "jag ska aldrig mer dricka". Blä, jag hatar egentligen att känna mig så sjukt mätt, ändå utsätter man sig själv för det här om och om igen!




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-11-03 17:37:19

När vi ändå bubblar på om kärlek, vill jag bara visa vilken förlovningsring jag suktar efter, gud va jag tycker att den är fin!



Sen om jag nu gifter mig, vill jag kombinera med något sånt här:

Helst bara den nedre tunna delen, det skulle vara snyggast!


Jag vill, vill vill!



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-11-03 15:40:30

I mars 2010 skrev jag detta inlägg för att berätta min "kärlekshistoria" om mig och Tim. För exakt 1 vecka sedan firade vi 9 månader. Jag kan helt klart säga att de är bland mest händelserika månaderna i mitt liv. Idag betyder Tim allt för mig, vi två har verkligen funnit varandra och vi går knappt att skilja åt (possitivt sagt givetvis). Jag kan ofta tänka på hur många som absolut inte trodde att vi någonsin skulle bli tillsammans, och att om vi skulle bli det, knappast skulle tro att vi skulle vara tillsammans såhär länge och även vara sambos. En sak vet jag iaf, att hela den tiden jag kämpade för att få min älskade - all den tiden var så värd det!

Kärleken är underbar.




Kommenter her

3 Kommentarer

2010-11-03 14:49:00

Det enda jag har fått i mig idag är nästan en 100 g chokladkaka och en påse chips.
Imorgon har jag planer på att masa mig tillbaka till jobbet, jag är feberfri idag och jag är fortfarande SJUKT rastlös!




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-11-03 12:43:00



Det här är Mini, som troget skyddar sitt märgben från Ariana, för jag menar, vilken katastrof om katterna skulle råka komma nära! Ariana står mellan mina ben när bilden tas.




Kommenter her

4 Kommentarer

2010-11-02 21:36:15

Jag är grymt rastlös. Jag orkar ingenting, eftersom jag har feber, men jag behöver och VILL verkligen göra saker. Det värsta är att vi är två sängliggande här hemma, Tim har nämligen opererats idag i ryggen och han kan knappt röra sig. Min älskling <3 Det enda man får gjort, är saker på datorn. Tur att man har bärbar så att man kan ligga i sängen eller soffan och surfa, för att sitta vid något skrivbord orkar jag inte :P Vi har tryckt i oss en hel kladdkaka också, plus att vi har delat på en B&J half baked till lunch. Haha, va fan. Min viktnedgång har inte gått så bra de sista månaderna, men jag ska ta tag i det där igen, jag var så jäkla fin i sommras!




Kommenter her

2 Kommentarer

2010-11-02 15:14:05

RALF!

Det här är vår nya älskling, som gör vårt sovrum bäst, bäst bäst! <3
Och gosedjuret är Togik, som jag fick av Carl för massor av födelsedagar sedan, den säger "Grattis på födelsedagen Helen, jag älskar dig". Det var länge sen...




Kommenter her

5 Kommentarer

2010-11-02 14:48:23

Har alltså gett detta rasultat:


Fiiiiint! Vi har inte riktigt bestämt vad vi mer ska ha på hyllan, men bra blev det!



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-11-02 14:30:33

Idag är dag nummer två hemma. Jag har feberdippar som förstör allt. Jag får alltid feber när jag är förkyld och det STÖR mitt liv. Jag behöver träna, jag behöver städa, jag behöver umgås med min hund och jag behöver pengar.

Precis just i det här tillfället ringde vår husvärd och frågade "hej, borrar ni kl 12 på natten" och mitt svar var ju givetvis nej, vi båda går faktiskt upp kl 6 på morgonen. Igår borrade vi kl 18 på kvällen, men det är ju inte på natten och då höll de på och bankade på oss. Va fan, man måste väl få borra eller?! Vi är ju faktiskt nyinflyttade. Skönt var iaf att han sa "ja pensionärer är alltid så jäkla känsliga!"




Kommenter her

2 Kommentarer