Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2011-02-17 12:00:27

Som funkar för mig!
Ät på små tallrikar, är mycket lättare att äta mindre mat då, nedan ser ni min tallrik till vänster och Tims tallrik till höger, som tallriken till höger skulle jag definitivt ätit förut! Tips för folk som gillar sås: Gör blåbands bea utan något jäkla smör. Lätt som en plätt, ta bara så mkt vatten som det står och blanda med pulvret så har ni en smal sås som smakar helt okej!


Kommenter her

2 Kommentarer

2011-02-17 08:45:46

Det är inte lätt, det är tufft utav bara helvete! Speciellt när man hamnar på en platå, eller när man unnar sig lite. Det enda som kretsar i ens huvud är vilken mat man ska äta, och när man ska träna nästa gång. Jag väger mig varje morgon, skitdumt, jag vet! Men det är det som gör mig motiverad och dessutom är det lättare att titta tillbaka på de tre senaste dagarnas träning och matintag och kolla vad det står för siffra på vågen.

Just nu är jag lite trött, jag vill vräka i mig mat, godis och massa annat skit och helst sitta på arslet lite som jag brukade, men då är givetvis allt jobb med att dels gå ner i vikt och dels få ett liv där jag kan hålla vikten.

Pain in the ass, varför fick inte jag en hyperbra matsmältning?!
Kommenter her

0 Kommentarer