Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2011-10-06 21:29:12

Idag när jag hämtade A & E på skolan såg jag några killar övertala varandra att gå in på toaletten, låsa dörren och säga "svarta madame, svarta madame, kom fram" samtidigt som man ska skvätta vatten på spegeln. alla kom de ut och sa "nääää, vi såg inget". Är det bara jag som var livrädd för denna lek när jag var yngre?!

Glad är jag iaf över mitt jobb! Barnen är underbara, det ingår en mycket god middag jämt och idag åt jag en mycket god glass på Kungsholmens glassfabrik, givetvis betalad av familjen! Så mysigt! <3
Kommenter her

0 Kommentarer

2011-10-06 12:52:29

Idag direkt efter skolan åkte jag och mötte upp min fina vän Gabbi på Arken Zoo Kungsholmen. Där fick jag en massa blöta pussar av fina Godmode Juni Morgongåva "Myra". Känns skönt att valparna med stor sannolikhet inte kommer glömma bort mig! Myra kommer troligen inte bli lik Mini alls utan mer lik pappa Askild. Det är bra att så tidigt som möjligt börja åka ut och göra saker med sin valp, fram tills 12 veckors ålder präglas valpen väldigt hårt :)

 
Kommenter her

0 Kommentarer

2011-10-06 08:21:43

Nu har jag gått upp i vikt, hamnat efter i skolan och bara allmänt kommit efter i mitt liv. Det krävs mycket att ha valpar. Viktuppgången beror på min dåliga karaktär att inte kunna låta bli mina gamla problem: hetsäta och att äta godis, glass, chips och snabbmat/fel mat. Jag måste komma in i gamla rutiner igen. Detta ska göras inom närmsta framtid:
* Börja träna igen, spinning, gymma och viktigaste av allt: börja gå ordentliga promenader med Mini!
* Läsa, läsa och läsa mer inför tentan i november!
* Skriva klart en skoluppgift, VIKTIGT!
* Köpa "ny" soffa (blir en på blocket).
* Fixa en plugghörna till mig bakom tvn.

Det är väl det mest relevanta just nu.
Vikt igår: 59,2 kg
Vikt idag: 58,9 kg
Kommenter her

1 Kommentarer

2011-10-05 18:51:43

Att sitta på tåget 10 min INNAN man skulle slutat <3
Kommenter her

0 Kommentarer

2011-10-05 17:58:02

Sitter just nu och spelar Svarte Petter med fuskisen A. ;) 6 år och han gör redan allt för att vinna! "haha du tog mitt bästa kort!" säger han när jag tog Svarte Petter från honom... Mjo, jag kan nog låta en 6 åring vinna detta ändå ;)

 
Kommenter her

0 Kommentarer