Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2012-05-31 13:48:39

Precis hemkommen efter en långpromenad med 3 busiga eurasiertjejer.
Mini, Myra och Kajsa. Kajsa var dock inte så busig på just denna film men hon var busig resten av promenaden.

Här kommer en liten video, enjoy!Och så en liten bild på Kajsa som står i vattnet och dricker :)
Kommenter her

1 Kommentarer

2012-05-31 12:06:25

Nu har jag skrivit klart min förbaskade hemtenta för den här kursen. Ska bli SÅ skönt att lämna in den imorgon och sedan ska vi opponera på våra studiekamraters rapporter för att sedan gå på sommarlov!!!!

Jag har förvisso bara sommarlov i en vecka och sedan är det dags att börja jobba, livet som student är inte alltid kul direkt men jag behöver verkligen pengar. Helst igår.
Kommenter her

0 Kommentarer

2012-05-31 12:01:35

I tisdags sprang jag vårruset med ett gäng härliga tjejer (mest släkt till min brors fästmö) samt min mamma!
Vi hade supertur med vädret under själva joggingturen, solen lyste men det var inte supervarmt.

Allt gick bra, det enda tråkiga var väl att jag fick superont i vristerna redan efter första kilometern och att mina fötter helt tappade känsel de två sista kilometrarna. Jag kom in på 36 minuter, rätt mycket sämre än förra årets 29 minuter. Däremot så hamnade jag jättelångt fram förra året vilket jag inte gjorde detta, vi hamnade sist i fållan.

Värst av allt med vårruset är ju att folk som INTE är kapabla att springa i "jogga fort" ändå väljer att springa där. Det handlar om folk som alltså går i princip hela loppet. Inte okej någonstans. Jag såg tom en tant med en påse i handen traskandes. Rätt frustrerande när man själv redan har problem att jogga i den takt man vill.
Eller varför inte rullstolen som startade i "tävla", alltså 20 min innan mig som jag sprang om runt 4 km skylten. Inte okej.

Annars var allt toppen - alla borde prova att springa vårruset någon gång, för det är sjukt kul! Man är så glad efteråt. Detta var 3:e året för mig :)


Kommenter her

0 Kommentarer

2012-05-28 14:32:43

Idag tog jag tåget in till stan för att hämta mina prylar till Vårruset imorgon!
Jag ska springa med Isabella Löwengrips kampanj "Size Me".

Väl framme mötte jag Yrsa Andrée, redaktionschef på Egoboost Magazine. Supertrevlig var hon och wow vilken jävla goodiebag jag fick! Känner mig som en storbloggare, utan en stor blogg, haha :)

Kommenter her

6 Kommentarer

2012-05-28 14:14:23

Idag blev det en morgonpromenad, var hemma hos min mamma och pappa vid 8.40. Väl där så stod jag och försökte lista ut hur fan jag skulle starta deras gräsklippare. Inte det lättaste direkt och när jag var nära att ge upp listade jag ut ett sätt att dra det där snöret så att den faktiskt startade


Klippte hela gräsmattan, tog väl runt 30 min, den var ordentligt vildvuxen! M & P är i Grekland, så de blir säkert glada av min "lilla" överaskning. När jag var klar med det vred jag upp och ställde om deras klocka och sedan vattnade jag rabatterna på framsidan, såg så jäkla dött ut.

Nu hoppas jag att de blir glada!
Kommenter her

0 Kommentarer

2012-05-16 14:04:00

Var ute i måndags igen och sprang 2,5:an. Kändes verkligen bajsdåligt och blev typ irriterad och sur på hela grejen. Jag GILLAR ju att jogga - men jag gillar inte känslan av att det känns tyngre och tyngre för var gång jag ger mig ut i spåret. Vet faktiskt inte riktigt vad det kan bero på helt ärligt men irriterande är det i alla fall.Kommenter her

0 Kommentarer

2012-05-12 14:04:00

 

Imorse gick jag upp vid nio och bestämde mig för att det åter igen var dags för spåret. Tappade lusten sist då jag sprang 5:an och det gick sååååå segt! 2,5:an kändes som en droppe i havet och var faktiskt helt okej att springa. Jag joggade sista 100:a meterna hem och även upp för våra 6 trappor (även om de sista tre var mer hasa än jogga). Jag är dock väldigt nöjd med passet - även om man ibland undrar om en kropp smygröker när man inte är med...
Kommenter her

0 Kommentarer

2012-05-10 14:02:00

Alltså dessa dagar har varit skitjobbiga. Soffan har skickats fel och blir försenad, tvboxen är i Farsta, ingen har tittat på möglet och vi råkade på en orm idag på promenaden! Dessutom fick jag lingonveckan idag. Skitkul!

Vägde iaf 63,2 kg idag och gick på en 1 h promenad! Nu ska jag sova för en dag på Lidingö imorgon!


Kommenter her

0 Kommentarer

2012-05-09 14:02:00

Igår när vi skulle sätta in vår nya diskmaskin och ta bort den gamla såg vi att det är en vattenskada under golvet och massa (troligen) svartmögel! Fy fan va tröttsamt... Har iaf ringt felanmälan, vi får se vad de säger...
Kommenter her

0 Kommentarer

2012-05-09 14:01:00

Idag stod vågen på 63,3 kg, antar att det är nu som det jobbiga börjar. I'm not happy, men äh, det går nog bra! Igår lagade jag en viltskavsgryta med championer och kantareller, grädde och rödvin! Mums! Åt sallad till. Har gått ner 1,9 kg på två dagar, men det är bara vatten i alla fall...
Kommenter her

0 Kommentarer

2012-05-08 14:00:00

Ja idag blev det en ordentligt promenad med Mini och Myra nu på morgonen!
Det var så varmt så jag kunde gå i t-shirt. Så himlans härligt!!
Lite mer än 45 minuter blev det. Superskönt! Nu har jag precis käkat resten av laxen från igår med två stekta ägg. Helt okej faktiskt. Dags att börja röra sig mot skolan är det också! Blä vad jag inte gillar denna sista rapport!! (har inte gillat någon annan heller...)


Rätt rolig, och sann bild! ^^Kommenter her

0 Kommentarer

2012-05-08 13:59:00

Dagens vikt: 64,4 kg. Gårdagen 65,2 kg. Nedåt ska det gå!!
Kommenter her

0 Kommentarer

2012-05-07 13:58:00

Japp, precis vad det är. Jag har fått en del förfrågningar om att starta en blogg som inriktar sig lite mer på mina matproblem/min träning/min kost osv. Jag gjorde det men saknar denna blogg, blir blir nog att stanna här, ni som vill läsa, ni läser. För vissa VET jag att det är ENORMT provocerande och irriterande att läsa om personer som har problem/är halvt fixerade osv. Men pallar ni inte sådan så är det nog bäst att ni låter bli att läsa. Jag tänkte i alla fall vara helt ärlig, eftersom jag vet att folk faktiskt känner såhär varje dag, hela tiden. Jag skäms dessutom inte...

Min viktresa började 2007, efter studenten. Jag bodde 3 år på internat och levde ett otroligt slappt liv. När jag kom tillbaka till verkligheten vägde jag 74,6 kg. Väldigt mycket vill jag säga för mina knappa 160 cm.

Jag har sedan dess pendlat otroligt mycket upp och ner i vikt, mycket på grund utav min hetsätning som jag kommer skriva mer om. Som minst har jag vägt 54 kg, men kom dit på ett mycket osunt sätt. Idag väger jag 65 kg.

Mitt första mål är att hamna under 60 kg igen, där mår jag som bäst!
Mitt motto är precis som blondinbellas "Size Me", om ni har sett hennes kampanj? Däremot så tycker jag att ens "Size Me" ska vara en hälsosam kropp, oavsett vem man är och på 65 kg så känner jag mig inte vidare hälsosam.Yaaaay, Size Me! Eller? Nä, det är varken vackert eller bra att väga för mycket!Kommenter her

0 Kommentarer