Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt










2010-02-28 18:47:54

Och jag ville bjuda min älskling på middag, här är menyn:
Förätt: räkmacka med hemmagjord majonäs och långfranska direkt från ugnen, huvudrätt: oxfilé, bakad potatis, fetaoströra, avokado/paprika sallad, vitlöksstekta championer och smörstekt majs, efterrätt: hemmagjord chokladmouse toppad med hasselnötter.

Gudomligt gott men vi båda blev sjukt mätta, Tim blev så mätt att han stack knappt en timme efter han kommit. Blä, hade så gärna legat kvar i soffan och gosat, men jag skulle åka till jobbet! Blev 72 kr i dricks igår. Haha.

Fick blommor igår, sånt kan göra en så SJUKT GLAD!

<3! Det roliga var ju att när jag handlade på Willys funderade jag på om jag skulle köpa tulpaner, för det gör sig så fint till dukningen!



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-02-27 14:40:16

When I see you her on the streat, you know you make my life complete, and you know I told you so. You'r the one, you'r the one. Know I'll never find a boy like you, but in my heart I'll always love you! <3




Kommenter her

2 Kommentarer

2010-02-27 13:06:27

Jag Älskar Dig. Äntligen har de sagts, av mig alltså. På dagen 1 månad sedan vi blev tillsammans.

Im happy, and in love. Kramandes i sängen lyssnandes på denna:




Kommenter her

2 Kommentarer

2010-02-26 12:58:32

Bah, jag åt precis mjölk med flingor och mjölken var gammal! WTF! Den var inte ens gammal. USCH va äkligt det var! BLÄ



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-02-26 10:37:54

Jag har varit ett dumhuvud mot min kropp i ett par dagar nu, ätit en jävla massa skit och riktigt mycket mat. Det är som att mitt gamla begär gjort sig påmind och kroppen har skrikit "CHOKLAD; CHIPS; MAAAAAAAAAAAAAAAAT". Kanske är det så att den faktiskt har behövt det (kanske har mens just nu som inte syns pga. min spiral tex.). Men ändå har min kropp på något jävla sett tappat i vikt. Igår vägde jag 60,4 och idag 59,9. Helknasigt. Jag åt som en häst igår. 

Jag hatar när mina teorier inte hänger ihop med verkliga livet. Knas. 



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-02-25 12:29:11

Haha, svår fråga det där. Jag är fett lat, jämt och hela tiden. Ibland kan jag vara lite mer olat, men i grund och botten är jag lat som sjutton. Ett exempel som visar på min lathet är tex. som nu när jag skulle gå till min syster, antingen kan man gena i skogen eller gå runt skogen. Jag tänkte gena, för gå runt känns som en evighet (tar väl 2 min längre tid). Det slutade med snö upp över knäna efter att klättrat och pulsat i nära 1 meter snö.

Frågan är om latmasken i en har några allvarliga fel som inte fattar vad lathet är?!

Nu har jag och syrran precis delat på en påse chips, för vi var så himlans sugna, haha. Igår åt jag godis till både lunch och middag. Bye bye Beach 2010! Haha. Nä men det är svårt att hela tiden till 100% vara duktig. Nu ska vi iaf snart ta ut hundarna och sen tänkte jag försöka ta mig ner till gymmet, var GRYMT länge sedan jag var där. Måste verkligen börja igen, för jag och syrran ska springa vårruset i juni! Någon mer som är sugen?




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-02-25 09:13:33

Nä, det är det inte, men nära inpå. Det här med att SOVA med någon annan. När jag började träffa <3 seriöst så hade jag skitsvårt att sova med någon, jag gör ju typ aldrig det annars, men nu. Nu är det helt plötsligt tvärt om, för jag har knappt sovit själv alls. Men ikväll är det bara att bita ihop för <3 är till sjöss och festar!
Jag trivs med att ha honom runt mig, det känns skönt att inte vara själv, och det är det inte ofta man känner faktiskt! Den människan gör mig så sjukt glad, jag hade glömt hur det kändes att vara kär!

BTW, varför är det ingen som kommenterar?! Ser ju att ni är här och läser :P


MMS från mig till <3, hade bildlektion med en klass och pysslade lite för mig själv när de höll på med sitt. Tyckte den blev fin :)



Kommenter her

3 Kommentarer

2010-02-24 22:28:34

Alltså min pojkvän är speciell, mycket speciell.
För er som känner honom vet vad jag menar och ibland kan han visa sin omtanke på ett mycket annorlunda sätt (som jag uppskattar, för det är bara sååå han!)

Jag skickar öven denna idag:

Och skriver: "Hjärta till mitt hjärta".


Tillbaka får jag: "max till ja... Dig =p".

Är fan svårt att inte skratta alltså.



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-02-24 07:08:20

Det vill jag verkligen, men vem fan vill inte det?!
Jag vill äga ett STORT fint hus som jag har en städerska som sköter.
Jag vill jobba ungefär 4 - 5 timmar i veckan, resten kan jag bara resa, shoppa och vara med Mini och Tim.
Jag vill ha en ny BIL!
Osv. osv. osv.

Men inte fan kommer jag någonsin bli det. Det "värsta" är väl att jag tror att jag kommer sluta som en vanlig tråkig svensson, kanske med några ungar i ett radhus och ett jobb som jag jobbat på i 10 år. Bah. Fy fan.

Just nu är det lite bussinesskvinna över en iaf, för just nu är det massor av olika jobb jag åker på, så det är bil, bil, bil överallt! Går upp 6, hemma vid 21.30 typ och i säng vid 23. Men någonstans måste ju pengarna komma ifrån.

Jag hatar min ekonomi just nu! Får verkligen vända på varenda liten krona, helt sjukt!
Blä.

Jag vill tillbaka!




Kommenter her

2 Kommentarer

2010-02-23 07:08:43

Minis mamma är död. Såhär skriver Anna-Karin (Ägaren till Birka):
När det ofattbara ändå händer. Birka finns inte mer. 
Det går inte att beskriva. Den bottenlösa tomheten. Chocken. Smärtan och tårarna. Krampen i magen. Känslan av maktlöshet. Birka är död! I måndags sprang hon i skogen, hoppade i snön och lekte med hundar hon mötte. Igår säger veterinären att hon har cancer och inte kan leva en dag till. Hennes lever var förvriden av cancertumörer till oigenkännlighet och det fanns inte en chans att hon skulle kunna leva mer.


Birka, vi älskade dig så mycket. Du var den snällaste och finaste av hundar. Saknaden är gränslös och smärtan ofattbar. Det går inte att förstå. Vår älskade lilla Birka.

Kan själv inte tänka mig hur det ska kännas att tvingas ta bort sin hund, men en dag kommer det att behövas.
Vila i Frid Birka!



Kommenter her

0 Kommentarer

2010-02-22 14:28:07

Vad är vi människor egentligen så rädda för?
Bli lämnade? Bli besvikna? Bli ledsna?

Fan KÖÖÖR bara KÖR! Man ska leva livet nu och ingen annan gång.
Jag är en feg jävla skit som tror att minsta lilla misstag eller felsteg ska göra att allt går åt helvete, så jag gör allt gärna 10 gånger extra än att riskera att något händer. Frågan är om det kanske är det som gör att det skiter sig i slutändan ändå?

Viljan att vara perfekt kan kanske stiga en över öronen och ÄNDÅ så vägrar man att ge sig!
Jag kommer nog alltid nojja mig, men ibland måste man lita på att allt är okej, och att känslan du känner är 100 procent rätt. Igår vände det lite för mig. Skönt, men jag vill nå hela vägen. Kanske - kanske inte.

En sak vet jag, de här känslorna är helt äkta, och jag bara älskar det!




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-02-16 21:17:20

Hm, är rätt knasigt när man sitter hemma och tänker "jag har heeeela dagen på mig att göra det här". Sen ringer telefonen och nu har heeeela dagen gått och vad har jag hunnit med?! Not a thing! Livet är precis så underbart som det ska vara. ;) Eller lite jobb har jag hunnit med. Har haft hand om en 3:a idag blev mellanmål och sedan pulkaåkning. Imorgon ska jag ha min första egna lektion! Bild blir det och jag fick ett mycket bra förslag om att göra små mini snögubbar. Kan bli bra faktiskt. Efter det blir det vidare till Agria, ska sitta på "medlyssning", så egentligen ska jag inte jobba, jag ska lyssna på de andra som jobbar. 

Så morgondagen bli upp vid 6 och i säng efter 22, jobbar 8 - 21. Faaaantastiskt! Så ikväll måste jag packa för på torsdag åker nämligen jag med <tim3 till Björnrike!! Fy fan för fläsk vad det kommer bli bra. Speciellt för fläsket. Har varit dåligt med träning på senaste så det är verkligen på tiden att röra sig.

Är fettisdagen idag, min namnsdag! Nä men fan nästan bästa dagen på året. Fast jag har inte ätit någon semla idag. Blev chokladtårta istället, tur att man diggar choklad lika mkt! Nu ska jag fläska vidare här för jag har <3 häääär! Mm, det här kan jag lugnt vänja mig vid! =)


Chokladtårta i Florida!



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-02-16 08:09:14

Såklart går jag upp och ner i vikt, men just nu ligger jag på runt 60 - 61 kg. Planerna är att väga under 60 kg, men just nu behöver jag bara vara ett tag innan jag börjar köra på igen. Här har ni bilder på hur mycket 13 kg gör skillnad på kroppen. Det "värsta" med att ha gått ner så mycket i vikt är att jag har så sjukt lite kläder att ha på mig, allt är jättestort!


                 73,6 kg                                                                  60,6 kg


                        73,6 kg                                                                           60,6 kg



Kommenter her

2 Kommentarer

2010-02-16 07:59:32




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-02-15 14:53:12

Nu har jag helt plötsligt för mycket jobb att välja på. Livet är bra härligt - ibland ;)

Just nu har jag:
Agria - 2 kvällar i veckan
K Karaoke - Helger
SecurePartner - Heltid
Folksam - Ombudsman på heltid

Så, hm. Jag vet inte vad jag ska välja. Är stora fördelar med Folksam iom. utvecklingsmöjligheterna, samtidigt är det närmare till SecurePartner och mer lätt att få tiderna att gå ihop. Båda är provisionsbaserade men SecurePartner är på kontor. Dessutom har jag lättare att arbeta på Agria och där kan jag ju också utvecklas.

Herregud.



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-02-15 07:51:48

Nä, haha. Har inte blivit någon alkohol. Kommer inte dricka på länge faktiskt, festen i lördags förrförra veckan blev inte som jag tänkt mig. Pinsam. Så punkt för drickat ett tag.

Resume av helgen kanske?!
I fredags satt jag hemma och tråkade. Väntade på att få hämta mitt <3 i danderyd. Han och Kocken vari inne på Big Ben och drack öl. Så det blev att hämta dem vid 19 och sedan hem till mig för att mysa lite innan vi la oss tidigt.

Lördagen var det upp sent, ut med hundarna, färga Annas får (som blev rött och mkt fint!). Mysa lite med <3, fixa sig, köra <3 till systemet, köra <3 till Torgny och sedan vidare till folkets hus och farfars minnesstund. Så fruktansvärt jobbigt men som tur var otroligt fint. Så många fina tal, så många fina låtar. Så många människor. Jag kommer alltid älska min farfar, han var så otroligt speciell. Kändes helt sjukt jobbigt att skåla med whiskey med honom för första och sista gången. Han älskade whiskey. Mitt tal till honom fick många att gråta, men även le. När Cornelis Turistens klagan började spelas så rann tårarna på många. Jag är glad att jag spelade den låten, för den var verkligen till honom. Tyvärr fick jag lämna allt redan kl. 19. Jag skulle iväg och provjobba...

När jag kom fram till K Karaoke så var det fullt upp med att fixa allt inför kvällen, fanns ingen tid alls egentligen att visa mig något så det var bara att le och försöka göra så gott man kunde. Allt gick verkligen skitbra! Jag fick 140:- i dricks och det är rätt mycket på det stället eftersom folk betalar i slutnotor istället för varje grej det köper.

Hemma hos <3 kl 5 på morgonen och upp 8.30. 3½ timme sömn var väl inte vad jag hade tänkt mig, men <3 fyllde ju faktiskt ÅR och då förstår jag att han ville gå upp. Frukost med familjen Lundkvist, precis så mysigt som det brukar vara! Presentöppning och sedan en tur med bilen som vi antagligen ska köra till Björnriket på torsdag. Åkte hem till min brorsa och hämtade Thereses snowboardgrejer och köpte trisslotter (som tyvärr var tomma). Hem till mig för att öppna min födelsedagspressent, två Volbeatskivor. Sedan bada och åka tillbaka hem till kalaset i Flaxenvik. Äta oxfilé och vitlökssmörstekt potatis med chilibea och en "sallad" som var såå god (avokado, päron, paprika, tomat och någon exotisk frukt jag inte vet namnet på). Och tårta. CHOKLADTÅRTA! Så gott!

Sedan blev det en tur hem till mig igen för lite alla <3 dag mys. Krypa upp i soffan och kolla på film med tända ljus. Jag somnade rätt fort pga. tröttheten. Alltså den killen, han växer i mina ögon för varje gång vi ses. Jag är så kär. Love it! Igår när vi låg sådär så kände jag hur underbart det är att ha någon hemma hos sig. Jag trivs så jävla bra i hans sällskap. Hade inte tvekat en sekund om han ville flytta in, men samtidigt har vi inte varit tillsammans så länge, och allt har sin tid ;) Det var min helg och jag kan knappt vänta tills nästa!


Hemlig som vanligt, men så het.
Tycker så mkt om honom!




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-02-11 12:20:46

Hm, ibland kanske man inte ska vara FÖR självsäker, det kan ju faktiskt gå åt helvete också. Men inte idag, för idag var jag GRYM på arbetsintervjun. Jag sa det till mamma och pappa igår, rätt ut "jag är grym på arbetsintervjuver" varav mamma säger "fan vad du har självförtroende då". Det där går så sjukt mycket i vågor för mig. Just självförtroende, så svår grej det där. Ena dagen är det bara FÖ FAAAN HÄR KOMMER HELEN och vissa dagar vill man ju bara inte synas eller höras alls.

Idag fixade jag lite kyckling med ris och röd curry (färdig att värma), jag tycker oftast att färdigmat är rätt små portioner och går för fort att äta. Så idag så gjorde jag dels att jag pepprade med extra chili för att få maten starkare (höjer förbränningen, vilket är bra!) och sedan åt jag maten med en t-sked, vet inte riktigt om det hjälpte såå mkt, men långsamare blev det i alla fall... Jag kastar ju gärna i mig maten.

Nu tänkte jag ta ut hundarna och sedan åka till <3, han ska bjuda på middag! :)

PEPP!


Företagssamma, självsäkra Helen i Paris! Haha



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-02-11 06:59:38

God morgon! 3:e dagen i rad nu som jag går upp med <3 och stannar uppe. Baaah vad jag är TRÖTT! Är ju helt sinnes alltså. Igår var en bra dag. Jag tränade ju, men jag åt också riktigt mkt mat igår - för att jag ville! Men, vågen var på min sida och stod på 60,5 kg idag. Är hela 6 hg mindre än igår. Hurra!

Träning ÄR bästa medicinen om man vill tappa i vikt. Man mår inte bara bättre av det utan det håller verkligen kroppen i trimm. Det värsta är bara träningsvärken man får så att man inte kan träna dagen efter på samma sätt.

Måste bara ta upp <3. Den människan är underbar. Igår tog jag min lilla bil och körde hem till honom. Och vet ni vad?! Där hade det serverats semlor, en var till alla. MEN! Där stod hans ena semelhalva sparad till mig! Åh, han veeet hur mycket jag gillar semlor och hade sparat en till mig! Gulle!

Promenad ut till stugan (ungefär 15 steg eller nått). Ligga och mysa och prata och läsa Sweden Rock! Awesome! Sedan kom gårdagens roliga, <3 frågar: "Vill du flyga flygplan". Jag höll seriöst på att garva ihjäl mig men blev såklart tvungen att säga jaa! Så han lyfter mig över sig i mina höfter i ca 5 sekunder innan jag skrattar så mycket att jag inte kan hålla balansen. Jag kan fortfarande inte komma över att jag är "normalviktig" och att han faktiskt kan bära mig. Är en sjukt bra känsla för självkänslan. Dessutom är han ett bra stöd i viktnedgången, för han tycker om mig, precis så som jag ser ut och när jag pratar om viktnedgång så kommer svaret "men ska jag inte få ha kvar någonting av dig eller". Då mår man lite bättre.

Jag är K Ä R !

Puss på er!




Kommenter her

0 Kommentarer

2010-02-10 11:39:33



Har precis varit på gymmet, suverän dag för träning. Feeling like OPEPP när jag var påväg dit, jag menar, "nuförtiden" (haha har hänt ungefär 2 dagar i rad nu) går jag upp tillsammans med <3 vid 6, och STANNAR uppe! (Annars brukar jag gå och lägga mig och sova igen).
Jag är grymt impad över alla de människor som faktiskt går upp den tiden 5 dagar i veckan för att gå till jobbet. Tufft.

I alla fall. När jag kom dit så började jag jogga och jag tänkte "jag joggar åtminstonde 1 km idag". För faktiskt, jag är fett lat. Jag tröttnar så fort på ett moment, jag gillar att jogga men efter ett tag blir det tråkigt som allt annat. Så jag började jogga brevid alla mammor och gamlingar och efter 1 km så tänker jag "fan om jag skulle prova att andas in genom munnen och ut genom näsan". Det är ju ett sånt där gammalt trick som ska få en att hålla andningen under kontroll. Så jag började andas och koncentrerade mig på det.

Tittar ner och ser att jag börjar närma mig 2 km och tänker "ja men minst 2 km kan jag väl iaf springa idag". Så jag fortsatte, tittade på klockan och hm, kunde jag kanske slå mitt rekord på 3 km och springa under 25 min? (mitt mål blev faktiskt helt oförklarligt att jag ville springa under 20 min, hm tufft mål inser jag nu). Så jag ökade farten, och ökade, och ökade. När jag hade sprungit runt 2.84 var det bara en halv minut kvar och jag sprang på ungefär 9,4 km/h. Så jag nöjde mig med att hålla den farten tills 3 km var sprungna och klockan stog på 21.30 min. Rätt bra ändå eftersom jag springer 2.5 km ute på den tiden.

Min poäng med det här är att OM man tycker att träning är tråkigt är det bra med mål att följa, det är en suverän peppning! En dålig peppning däremot är mitt gyms grannar, Smörkransen. Hela jävla fönstret är proppfullt med semlor!!! :'( Alltså jag är värsta semlomanen och det här är verkligen årets värsta tidpunkt. När man rundar hörnet har de fläktarna där och hela parkeringen luktar bullar. Då är det bara att tänka "beach 2010, beach 2010, beach 2010". Haha.

Funderar på att lägga ut nya bilder på mig (har ju gått ner ungefär 5 kg sedan senaste bilderna). Är det någon som vill se?!



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-02-09 13:41:03

Fy fan, hoppas allt går vägen med livet nu. Arbetsintervjun gick superb!
Så det blir till att vika där imellanåt.

Imorgon är det Agria Djurförsäkringar. Skulle vara helt toppen att få det jobbet.

Idag har jag ätit för mkt mat, usch, känner så stort behov av att äta nu, fattar inte vart det kommer ifrån?! Måste vara duktigare på att gå till gymmet alltså, såhär kan jag inte fortsätta. Jag ska iaf tvätta idag, blir väl det närmsta träning jag kommer göra. Såhär kan det se ut när en Helen kör bänkpress (eller som anna sa, benpress såklart, hur dum får man vara?!) på 50 kg:


Ikväll ska jag träffa en liten hund som jag antagligen ska ta hand om några dagar i veckan för lite extra klirr i kassan. Skrållan heter hon och verkar vara en söt liten tjej :)


Sen ska jag hämta syrran vid 20.45, hon och hennes man Thomas kommer från Luleå.

Vill bara avsluta med att säga att jag är bara så jävla kär. Blir mer känslor för varje dag. Im happy as hell!



Kommenter her

1 Kommentarer

2010-02-09 07:57:08

Här var det livat som aldrig förr!
Haha. Ja mycket har hänt i mitt liv sedan jag skrev här sist.
Försöker lista dem i ordning:

3/12 - Åker till Pairs
21/12 - Farfar dör :(
24/12 - Trots farsfars bortgång så har jag den bästa julaftonen någonsin. Får en fantastiskt fin laptop av mamma och pappa.
30/12 - Har en helt underbar kväll med <3
31/12 - Totalt misslyckad nyårsafton. Slutade i tårar och två mkt fina vänner ställer upp för mig.
1/1 - Åker till USA, till min Ariana, kirrar två tattoos under tiden där.
18/1 - Kommer hem ifrån Ariana, blir hämtad av Tim, känns så underbart! Går på Avatar 3D för andra gången och sover bara lite av filmen ;)
19/1 - Får sparken från jobbet.
27/1 - Jag frågar chans men får ett litet konstigt svar tillbaka. Vem vet vad statusen är nu?
29/1 - Är konstaterat upptagen, och MKT lycklig!

Ja, det var väl en liten sammanfattning. Vikten ligger runt 60 - 61 kg just nu. Träningen går upp och ner, både bra och dåligt. Tänkte ta ut hundarna nu och vid 11 ska jag vara på en arbetsintervju.

 




Kommenter her

0 Kommentarer