Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2011-12-31 10:38:49

Idag är en stor dag detta år! Tim friade till mig i morse och sa nått väldigt likt det här:
"Helen, du vet att jag sällan kommer ihåg några drömmar, men du är en dröm jag alltid kommer ihåg. Jag är så stolt över allt du har åstadkommit. Jag älskar dig så mycket och när jag är utan dig får jag som en panikkänsla jag aldrig känt förut. Den vill jag aldrig känna, så därför undrar jag, vill du gifta dig med mig?"

Vad tror ni jag svarade?
JA! Såklart!Kommenter her

3 Kommentarer

2011-12-31 00:05:21

...vad har jag åstadkommit år 2011?

Jag skulle säga både mycket och aslite. Det här året har varit ett helvete och en dröm. Tyvärr ligger det mest ångestframkallande och tråkiga närmast i minnet. Varför är det så? Är det för att man inte vill göra om samma misstag?

Detta år har jag:
Börjat plugga!
Fått en systerdotter - Lisa Ärlig <3
Fyllt 23
Tränat av bara helvete
Sprungit min första mil (på löpband)
Haft sjuka ätproblem
Tagit tag i min vikt
Gått upp massa kilon igen
Fått min cykel stulen :'(
Fått mitt kennelnamn Godmode
Fått en kull med valpar, 6 födda, 5 levande
Haft en tragedi med en kattunge ur första kullen som dog i RCM
Förlorat Freyja - hon bor numera hos min kusin och det går inte en dag utan att jag saknar henne
Köpt häst - Alice
Bytt bort Alice mot Tomos
Lärt känna många nya vänner
Bott 3½ vecka i Åkersberga
Fått ett nytt jobb - Barnflickan
Haft vattkoppor
Varit i Tyskland och Belgien
Varit på min första (och sista?) festival
Firat jul med stora släkten i Härnösand

Det var allt jag kom på.
Det är en sak till som är en händelse jag verkligen vill minnas, men det kommer i ett eget inlägg senare!Kommenter her

0 Kommentarer

2011-12-13 23:34:49

Min stackars älskling! Feber, ont i halsen, snuvig och hostar! Tur att jag kan vara hemma och ta hand om honom <3
Idag har jag haft en hektisk dag, åkte vid 12 till stallet och fodrade och pussade på min nya Ponie! Hm, Cadfach Tomos heter han och imorgon har jag ägt honom i 1 vecka. Han är underbar, snäll och gosig och helt underbar! Gulsvart är han och ca 136 cm hög. Han är inte inriden ännu, men det är det dags för snart! Tänkte typ mellandagarna! :)

Sedan åkte jag och fixade två byten, en tekanna till min vän Gabbi och en glassmaskin till mig och Tim. Är medlem på en bytessida på FB och har hitils lyckats byta till mig:
En overall mot en påse lussebullar
En glassmaskin mot 2 paket välling
En tomtelyckta mot en skitful IKEA lampa
Tekannan till Gabbi mot 1 liter mellanmjölk

Jag är nöjd som sjutton!

Efter det bar det hem för att åka till Farsta C med Fia och köpa lite julklappar till hennes kille, jag kom "bara" hem med 2 nya knappar till min jacka (För kampen mot HIV och Rädda Barnens "busungar", för att hjälpa barn i fattigdom). Har en rätt skyst uppsättning nu:


Sedan åkte jag hem och gjorde skitgrymma hamburgare till middag:

Keso, lök, majonäs, avokado, burgare, chedarost, sallad, stekt ägg, hamburgerdressing, ketchup och senap i ett friscobröd! (Jag hade dock ingen lök eller stekt ägg på min. Gott som fan!Kommenter her

0 Kommentarer

2011-12-03 23:49:49

....För att klara framtida skoluppgifter?

Just nu sitter jag med en skoluppgift där vi ska analysera välfärdsstatusen i vårat liv, ungefär 70 år bakåt och fram tills nu. Jag hoppas på att mina föräldrar har minne, för det har fan inte jag! Jag glömmer otroligt fort saker som hänt i mitt liv. Det är kanske därför man ska ha sig en blogg!

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, gick upp och städade en massa, har blivit riktigt duktig på att hålla rent här hemma nu. Är inte värt att må dåligt över att det är stökigt och bråka med Tim om det. Nog för att han kan ta bättre ansvar här hemma men att ingen gör nått eller att en gör mer än den andra vet i alla fall jag vad jag väljer. Att bo i ett hem som jämt är stökigt tär på irritationsgränsen rejält.

Sedan åkte jag en tripp till stallet, mockade och fixade till Alice och sen lunchade jag de andra hästarna. Samma tur imorgon. Väl hemma så satt jag och spelade LoL med Tim och polare fram till middagstid då Johan + respektive och Murvel dök upp och då blev det pizza nere på Strandkrogen. Fy fan vad jag har fläskat nu. Jag har snart gått upp hälften av det som jag gick ner. Jag måste ta tag i mina matproblem. Att gå ner i vikt hjälper inte ett skit mot att jag hetsäter och maratonäter. Nä, skärpning!

Annars har jag ugglat framför datorn, och inte har jag ens julpyntat. Fy fan! Skäms! Tim är iaf ute och dricker mjöd. Andra kvällen i rad han är ute nu. Det om något tillhör inte vanligheterna längre. Både bra och dåligt. Han förtjänar att hitta på lite kul faktiskt. Mitt hjärta! <3Kommenter her

1 Kommentarer