Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2009-09-28 23:41:08

Yes. Nu är det färdigt. Nu lägger jag ner det här. Tack för att du la fram det så jävla ärligt, behövde höra det. Måste släppa kontrollen lite. Jag är väl inget kontrollfreak - eller?

Ledig imorn. Way! Ska ta ut hundarna, sen ska jag till UM och sen ska jag om jag hinner till Täby också. Dessutom ska jag försöka gå på dans.

Over and out!Kommenter her

4 Kommentarer

2009-09-21 08:56:49

Den vägrar att lämna min kropp! Jag blir så trött!
Orkar typ inte göra nått på jobbet, orkar inte göra nått hemma och känner ändå hur mycket jag skulle vilja TRÄNA! Har liiite hostmedicin kvar som jag hoppas räcker för natten, för blir jag inte bättre idag (säger jag varje dag) åker jag tillbaka till sjukan imorgon. Har varit sjuk i 3 veckor nu. På senaste har jag mest jobbat, är jättekul men segt som sagt när jag är förkyld. Tycker det är jättespännande att jag får så jättemycket ansvar redan och jag tror Sussie kommer göra så att jag utvecklas jättemycket!

Hur går det med vikten undrar väl ni nu? Har stått stilla rätt mycket ett tag nu, självklart skyller jag på förkylningen. Såhär såg det iaf ut i morse:

Startvikt: 73,6 kg 10/8 - 2008
Dagens vikt: 67,5 kg.
Minus totalt: 6,1 kgKommenter her

0 Kommentarer

2009-09-19 23:27:43

Fan vad trött jag blir. Fucking skitesega äckliga helg!
Har i alla fall haft världens finaste Fia här och det har betytt otroligt mycket i min lilla deppiga svacka.
Dessutom var jag och åt en helt sjukt god middag hos min syster, lovely!

Förutom det har jag jobbat men resten har varit åt helvete, och jag kan bara föreställa mig hur fan jag kommer må imorgon. Jag HATAR när jag blir deppig, speciellt eftersom det INTE är helt för min egna skull. Fan tat.

Nu ska jag sova och glömma för några timmar.

Usch.Kommenter her

0 Kommentarer

2009-09-17 21:51:23

Fuck it fuck it fuck it. Så känner jag nu. Fan. Varför är det mörkt? Jag behöver jogga :'( Rensa mina stackars tankar som fan gör mitt huvud helt segt - ja som tuggummi. Just nu behöver jag kramas, fast jag orkar inte.

Det blir bra, en annan dag.Kommenter her

0 Kommentarer

2009-09-08 23:26:19

Jaha, då har man precis jobbat första dagen på Bromma Zoomarknad. Känns som att Severatiden knappt funnits, helt sjukt ju! Men jag känner mig mycket starkare i min roll som butikspersonal tack vare mina underbara Severakamrater! Jag tror inte dem någonsin kommer inse hur mycket de betytt och gjort för mig som person. Ligger varmt om hjärtat. Jag stod iaf i kassan med Jennifer hela dagen och det gick jättebra! Sedan har jag lagat två matlådor nu på kvällen, fan vad hungrig jag är nu så det är nog dags att bädda ner sig!

Puss på er!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-09-07 09:13:27

Är nästan lite besviken, hade varit skönt att vara av med skiten, men nej då, ingen svininfluensa här inte!
Hade en liiiiten släng av halsfluss (what?) och en jääävla rethosta! Så nu ska jag till apoteket och hämta lite medicin och sedan är jag äntligen fit for fight! Jag behöver träna!

Jag tror att det var den här som smittat alla vänner i vår bekantskapskrets:


Lika bra det, då är alla iaf sjuka samtidigt!Kommenter her

0 Kommentarer

2009-09-06 14:10:48

Känns helt fel :( Men så är det när man blir sjuk, tyvärr!
Har legat med världens hosta hela helgen så i fredags kom sötaste Tessan över och kollade på American Pie, the naked mile med mig, tror dock jag slumrade till lite. Vi (eller jag) vräkte i oss massa chips.

Igår låg jag helt däckad i flera timmar i soffan, fick hoppa kräftskivan jag egentligen skulle ha gått på men på kvällen fick jag iaf besök av Robert, han är rätt ny här i Sthlm så att åka till Åkersberga var lite av en upplevelse. Han drack lite vin och jag drack massa varmvatten och så satt vi och kollade på Pulp Fiction. Helt okej lördagskväll :)

Idag verkar det inte hända ett skit. Längtar tills jag är frisk, då tror jag att jag ska dra ihop tjejerna och typ spela fotboll eller något annat kul! Vi måste umgås lite utanför alkoholens fina värld :D

Hörs!
Kommenter her

0 Kommentarer

2009-09-04 19:03:59

Fan, har redan fått nytt jobb! Är ju helt sjukt! Var på intervju idag och nu har jag nytt jobb :D
Ska jobba på http://www.brommazoomarknad.se/ och jag tror det kommer bli lovely. Skönt med ett jobb där man rör på sig och träffar mycket kunder. Dessutom är det massor av arbetskollegor så det är ju verkligen underbart också! Nä, det här är spännande :D

Dessutom var jag på The Kristet Utseende igår och det var också lovely. Synd att jag var förkyld men skönt för de andra, då fick de åka bil! Innan körde vi lite biljard och jag och Leonie knäckte killarna första ronden, haha! Sedan åkte vi till Harrys och alla var GALNA när Kristet spelade, tur att man inte stod i den klungan. Sedan drog vi till Max och åt lite och sedan körde jag med mina darriga ben hem igenom stan. Tackar killarna som visade vägen (för det mesta) ;).

The End.
Kommenter her

1 Kommentarer

2009-09-02 11:03:28

Ja, jag ska skriva lite seriösare här i bloggen. Har ju inte skrivit om vad som händer i mitt liv på ett tag nu. Jag är still arbetslös, suger riktigt hårt faktiskt. Har inte börjat söka något nytt eftersom min förkylning vägrar att ge sig!! Imorgon ska jag - oavsett förkylning - gå ut på Harrys och se The Kristet Utseende. Har hört lite av dem och är väl kanske ingen favorit, men hey! Jag bangar inte på utgång! Dessutom är det trevligt folk ute!

Så well, imorgon blir det korta nederdelen på och ett smajl i fejjan och så ska jag ha kul!

....Och antagligen köra hem mitt i natten. Men det är en annan historia.Kommenter her

1 Kommentarer

2009-09-01 14:07:10

New York. Jag ska exportera mig själv dit. Om det stämmer överens med serien så behöver jag den staden nu - för vad jag vet är inte Åkersberga någon "sex and the city" stad. Nej här är allt som har med sex att göra pinsamt & undangömt! Men, jag överlever nog, någon dag till ;) 

 Kommenter her

0 Kommentarer