Sök i bloggen

Översätt bloggen

Kontakt


2009-07-08 12:52:42

Men det är okej, för idag ska jag inte springa.
Idag ska jag nämligen jag hem till Kir och säga hej då, han ska till Lettland :)
Får se vilka människor jag träffar på där, blir spännande!
Innan dess har jag lovat syster yster att ta ut hennes hund på en promenad, lite stressigt men det får gå!

Imorgon hoppas jag att jag orkar dra på mig joggingskorna igen, är ju sista gången jag hinner springa innan jag far ner till öland med min familj.

Middagsförslag idag? Måste dock gå fort.

Bonusbild på Kir, måste hedra honom lite eftersom han har på sig min fin fina Eukanubatröja!

kir.jpg picture by helensfotonKommenter her

1 Kommentarer

2009-07-06 15:24:07
Kommenter her

3 Kommentarer

2009-07-02 10:52:45

För alla lata, för alla som inte hinner, för alla som inte orkar, för alla som inte kan, för alla som tror att de inte duger och för alla andra. Kolla detta klipp och börja med ett ta en promenad idag, det skadar inte.
Kommenter her

0 Kommentarer

2009-07-02 10:09:15

Som vanligt!
Startvikt: 73,6 kg 10/8 - 2008
Dagens vikt: 68,4 kg.
Minus totalt: 5,2 kg

Jag är faktiskt duktig på att motionera. Nu orkar jag springa hela 2,5:an utan att tänka "SHIT jag måste stanna". Försöker gå minst 1 h om dagen när jag inte springer, igår var jag och Anna ute och gick mer än 1 h, jätteskönt i sommarvärmen på kvällen!

Har blivit en hel del vegetarisk mat faktiskt, vilket inte "stör" mig ett dugg. Har blivit en del äta hos Anna, vi köper lite olika ingredienser och kollar inte på vem som har köpt vad. Hon är jätteduktig på att laga mat och gett mig en hel del ideér på vad jag själv ska äta. Ikväll tänkte jag göra lax med färskpotatis och en sås som Anna lärt mig: Ajvar, cream fraice och fetaost (självklart light!), tror det kan bli skitgott!

Idag är det även dags att springa, sedan tänkte jag äta och sen dra ut min syster, om hon orkar. Hoppas på att pappa kommer förbi och sätter upp min tavla och klocka som jag köpte på IKEA.

Kommenter her

2 Kommentarer